SRBIN KOG OBOŽAVA CELA ZEMLJA ŠMRČE KOKAIN: Priznao je!
Kokain, Foto: MUP

šok

SRBIN KOG OBOŽAVA CELA ZEMLJA ŠMRČE KOKAIN: Priznao je!

Miki je imao potrebu da istakne koliko je Marinkovićeva ,,laka žena", pa je ona iznela tvrdnje da je Đuričić koristio nedozvoljene supstance pre ulaska u rijaliti

Objavljeno:

Sve se desilo tokom jedne noći u Zadruzi. Maja Marinković nije mogla da obuzda svoj bes prema Mikiju Đuričiću, pa je ispričala šok tvrdnje o njemu i konzumiranju nedozvoljenih supstanci.

Maja Marinković nije mogla da dođe sebi od besa, jer ju je Miki Đuričić iznervirao njegovim stavom o njoj. Miki je imao potrebu da istakne koliko je Marinkovićeva ,,laka žena", pa je ona iznela tvrdnje da je Đuričić koristio nedozvoljene supstance pre ulaska u rijaliti.

1 / 5 Foto: Instagram

Sve to je slušao Filip Car, Majin dečko, koji je potom otkrio da su njih dvoje zajedno konzumirali opojne supstance, u ovom slučaju kokain, na šta je ona uplašeno odreagovala.

- On meni da kaže da je ceo grad obrisao k**ac sa mnom, saljačina jedna, koja šmrče kokain u karantinu! Nemoj da ja počnem da pričam! Desetina provokacija! Ćutala sam mu, ne znam zašto ima animozitet prema meni! P**ke velike, udaraju žene štakama! Sram ih bilo! - vikala je Marinkovićeva.

Ipak, da su ove tvrdnje tačne svedoči Mikijeva izjava pre pet godina:

1 / 4 Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

“Ne kockam se više u velike pare kao ranije. Igram sportske tikete i uplaćujem po 100-200 dinara, a nekada i hiljadu. Volim da se kartm i verovatno ću igrati kladionicu do kraja života. Ali odavno se nije desilo da za noć izgubim 20.000 hiljada evra. U poslednje dve godine dva puta sam zaradio veći novac i nisam ga prokockao. Ne idem u kazina, jer sam sebi dao zabranu ulaska, ali i dalje volim da igram poker, pa kada sam u selu, sa prijateljima uložimo po 2.000 dinara i kartamo se celu noć. Nikada ništa o svom životu nisam krio, jer nisam riba da ne smem da kažem. Koristio sam kokain pre pet godina, novac sam proćerdao na kocku, putovanja, ku.ve”, kazao je Miki koji je jedan od omiljenih ličnosti u Srbiji.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.