HRVATSKI VODITELJ IMITIRAO KONSTRAKU, A ONA ODMAH REAGOVALA: Evo kako se OBRATILA!
Konstrakta, Foto: RTS printscreen

auu

HRVATSKI VODITELJ IMITIRAO KONSTRAKU, A ONA ODMAH REAGOVALA: Evo kako se OBRATILA!

Stanković se nedavno uključio u "Oko magazin", gde je izrazio svoje poštovanje prema Konstrakti, udelivši joj komplimente

Objavljeno:

Ana Đurić Konstrakta oduševila je Srbiju, kao i ceo svet numerom "In corpore sano" i zauzela visoko peto mesto u Torinu.

Naime, njen hit su do sada na mrežama obradile brojne poznate ličnosti, a sada je hrvatski voditelj Aleksandar Stanković objavio kratak snimak na kom je imitirao Konstraktin evrovizijski nastup. On je i izmenio stihove pesme "In corpore sano".

1 / 4 Foto: Printscreen

Stanković se nedavno uključio u "Oko magazin", gde je izrazio svoje poštovanje prema Konstrakti, udelivši joj komplimente, ali ju je i upitao kako da se ophodi prema komšijama koje ne plaćaju zajedničku struju, ili kako to u Hrvatskoj zovu - pričuvu, s obzirom na to da je on, kao i Konstrakta, predsednik stanara.

- Ne znam. Ja takve probleme nemam. Ja ne znam kako bih se postavila. Za mene je to toliko zdrav razum da učestvuješ u zajedničkoj stvari, da prosto moj mozak ne može da shvati kako to neko ignoriše. Srećom, nisam imala tu situaciju. Stankoviću, menjaj zgradu i komšije- poručila mu je tada Konstarkta kroz smeh.

1 / 4 Foto: Profimedia

Bonus video:

03:06

Konstrakta peva u dvorištu Drinke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.