OTKRIĆE GODINE: Niko nije imao pojma da POSTOJE DVE KONSTRAKTE koje izgledaju IDENTIČNO, ovo je ISTINA!
Konstrakta, Foto: Printscreen/Eurovision

kakav šok

OTKRIĆE GODINE: Niko nije imao pojma da POSTOJE DVE KONSTRAKTE koje izgledaju IDENTIČNO, ovo je ISTINA!

Udata je za političara i ekonomistu Milana Cvikla sa kojim ima dvoje dece

Objavljeno:

Ovogodišnja predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta ne mora da ide daleko kako bi se srela sa svojo dvojnicom, pošto naučnica iz Slovenije gotovo u potpunosti liči na Konstraktu.

Naime, nauka tvrdi da svaka osoba na svetu ima bar još sedam osoba koje izgledaju kao da su njihovi jednojajčani blizanci. I ako mnogi za života ne upoznaju svog dvojnika, Konstrakta, koja je na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu osvojila za Srbiju 5. mesto, u regionu može da nađe jednu od tih sedam osoba.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Reč je o Jerci Legan Cvikl, svestranoj javnoj ličnosti u Sloveniji, koja se, osim što je doktor nauka, bavi i novinarstvom i publicistikom. Kako prenose Slovenske novice, Jerca Legan Cvikl nedavno je objavila monografiju „Crna umetnost", o istoriji slovenačkog štamparstva, ali i trenutno radi na četiri knjige. Devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. doktorirala je na Fakultetu za humanističke nauke u Kopru. Bavi se i glumom.

Udata je za političara i ekonomistu Milana Cvikla sa kojim ima dvoje dece, a njena majka Dragica Marta Sternad je 2012. proglašena za naučnicu godine u Sloveniji, prenosi "RTS".

Sličnost sa Konstraktom primetila je i Jerca Legan Cvikl koja je u jednoj objavi na Instagramu napisala: "Konstrakta, možda smo u nekom srodstvu". Neverovatno je da imaju i identičan mladež na obrazu, koji je definitivno bio znak raspoznavanja na Konstraktinom licu.

Bonus video:

03:10

KONSTRAKTA JE TREBALO DA POBEDI Didi Džej ishvalila Anu Đurić, pa progovorila o sukobu sa Karleušom BEZ DLAKE NA JEZIKU REKLA SVE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.