KARLEUŠA BLOKIRALA OVOG BITNOG MUŠKARCA: Oglasio se ŠOKIRAN, ne može da veruje!
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

odjednom

KARLEUŠA BLOKIRALA OVOG BITNOG MUŠKARCA: Oglasio se ŠOKIRAN, ne može da veruje!

Da li ovo znači da je nova svađa na pomolu?

Objavljeno:

Jelena Karleuša malo pošto je napustila žiri "Zvezda Granda" otpratila je sa Instagrama Đorđa Davida, ali ga i blokirala, a to je sada, prema rečima Isaka Šabanovića, uradila i u njegovom slučaju.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/karleusastar/miloshp

Iako je poznato da se najverovatnije naljutila na nekadašnjeg kolegu zbog njegovog odgovara na pitanje novinara "da li bi pre išao na ručak sa Cecom ili Jecom" i on izabrao ovu prvu, Šabanović izgleda nema predstavu šta se desilo.

- Jelena Karleuša je plakala zbog životne priče Isaka Šabanovića – rekao je voditelj Stefan Usiljanin, a Šabanović je odgovorio i otkrio nešto novo.

Isak Šabanović
foto: Print Screen Youtube/NVO Multimedijal Montenegro

- Ne znam da je ona plakala zbog mene, ona ne može nikako da zna moju životnu priču. Nikada je nisam uvredio i rekao lošu reč o Jeleni Karleuši, hvala joj na svemu što mi je rekla i savetovala, imam razlog zašto ovo pričam - rekao je pevač, a zatim nastavio:

- Svi imaju pristup Jeleni Karleuši, samo ja nemam. Ne znam zašto je to tako. Ista ta Karleuša me je blokirala na Instagramu i to ne znam zašto. Ja sam nju pratio, ona mene nije – zaključio je Isak.

Bonus video:

00:05

Jelena Karleuša ko furija uletela u Palatu pravde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.