BIĆETE U NEVERICI KADA SAZNATE KAKO SU NAŠE JAVNE LIČNOSTI IZGUBILE NEVINOST: Zar ovako rano da se opuste?!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

šok

BIĆETE U NEVERICI KADA SAZNATE KAKO SU NAŠE JAVNE LIČNOSTI IZGUBILE NEVINOST: Zar ovako rano da se opuste?!

Javne ličnosti su često škrte kada je njihov privatni život u pitanju, međutim nekada se izlanu i priznaju nešto što nisu htele.

Objavljeno: 16:44h

Prvo seksualno iskustvo važno je upravo jer je prvo. Poznate često pitaju kada su izgubili nevinost, veliki broj svetskih zvezda o tome rado govori, dok se naše nekada i stide toga.

JOVANA JEREMIĆ

Jovana je objasnila da su joj se sve velike stvari u životu desile na neki veliki pravoslavni praznik, pa je ne čudi što se na crveno slovo i razvela.

- Spontano se desilo da je sudija zakazala ročište na prvi dan Uskršnjeg posta, ali sam te dve stvari povezala jer mi se sve važno u životu dešava na neki praznik. Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta. Zamisli šta će se desiti na Vaskrs ove godine? - zapitala se voditeljka i sama dala odgovor.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

VESNA ZMIJANAC

Folk zvezda stare Jugoslavije Vesna Zmijanac nevinosot je izgubila sa nastavnikom matematike.

"Prvi se**ualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala", otkrila je Vesna jednom prilikom.

Vesna Zmijanac
foto: Dragan Kadić

SUZANA MANČIĆ

"Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala", rekla je Suzana.

OGNJEN AMIDŽIĆ

Voditelj Ognjen Amidžić je sa 15 godina imao prvi seks, te je istakao je da je bio jako smotan i da to "nije ličilo ni na šta", a dogodilo se u stanu dok mu roditelji nisu bili tu.

NATAŠA BEKVALAC

Pevačica Nataša Bekvalac je u jednoj emisiji pričala kako je sa svojim prvim dečkom imala i prvi seks, malo posle svog 16. rođendana.

JELENA GOLUBOVIĆ

Jelena Golubović potvrdila je svojevremeno spekulacije medija da je ranije bila u vezi sa jednim biznismenom sa Kipra.

Ona je večeras pred Miomirom Matićem otkrila čak i da je bila nevina kada je prvi put ušla u njegovu kući i da je na Kipru sa dotičnim biznismenom izgubila nevinost.

Jelena Golubović, Slađana Petrušić
foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.