PROPAO ZAJEDNIČKI POSAO JELENE I VIKI VREDAN MILIONA: Zbog čega su se pevačice opet udaljile jedna od druge?!
Foto: instagramscreen

niste znali

PROPAO ZAJEDNIČKI POSAO JELENE I VIKI VREDAN MILIONA: Zbog čega su se pevačice opet udaljile jedna od druge?!

Mislilo se da su zakopale ratne sekire

Objavljeno: 07:19h

Zaratile Jelena Karleuša i Viki Miljković - pišu domaći mediji, a ovoga puta sukob među pevačicama nastao je zbog posla o kome se već neko vreme pričalo u javnosti. Naime, govorili se da će agencija Viki Miljković biti angažovana na renoviranju Karleušine vile na Dedinju, međutim, posao koji su dve zvezde planirale tokom saradnje na "Zvezdama Granda" sada je propao.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Jelena se još tokom učešća u "Zvezdama Granda" dogovorila sa Viki da njena agencija sredi kuću na Dedinju. Tu ima baš dosta posla, a Jelena je znala da u firmi Viki Miljković rade profesionalci, a da materijale najboljih proizvođača na svetu mogu samo velike kompanije da nabave. Ova saradnja mnoge je iznenadila jer one nikada nisu bile u prijateljskim odnosima, zbog kume Viki Miljković, Svetlane Cece Ražnatović sa kojom je Jelena u sukobu - kaže izvor za "Svet" i dodaje:

Viki Miljković
foto: Ana Paunković

- Nakon svih pregovora, pa čak i spuštanja cene Karleuša je odustala pred samo potpisivanje ugovora. Ne zna se koji je razlog, da li trenutno nije spremna da uđe u radove, ili ne želi da ima nikakve veze sa Viki. Uz to, uskoro joj izlazi novi album i spotovi u šta ulaže veliki novac.

Zaratile Jelena Karleuša i Viki Miljković, posao je raskinut, a kako izvor kaže, ugovor koji su pevačice mogle potpisati vredeo bi milione, pa nije ni čudo što je došlo do velikog nesporazuma među njima.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Bonus video:

00:11

Jelena karleuša uživa u luksuzu

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.