ŽENA KOJA ČUVA LEĐA JELENI ĐOKOVIĆ: Moćnica iz senke, oko koje se svojevremno podigla BURA!
Foto: Stefan Jokić

NAPADI

ŽENA KOJA ČUVA LEĐA JELENI ĐOKOVIĆ: Moćnica iz senke, oko koje se svojevremno podigla BURA!

- Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji.

Objavljeno:

Majka Jelene Đoković, Vera Ristić, nedavno se pojavila sa ćerkom na meču koji je igrao Novak Đoković, a njih dve su ga vatreno bodrile iz prvog reda. Nije tajna koliko je Jelena vezana za svoju majku, te shodno tome svojevremeno bolele su je različiti medijski natpisi koji se tiču Vere.

Naime, kako se pisalo, Vera Ristić je navodno aktivno učestvovala u zagađenju ekološkog sistema naše zemlje kao žena koja se kao direktorka energetskih kompanija zalagala za izgradnju mini-hidroelektrana na našem podneblju.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ipak, Jelena je svojevremeno javno odbranila majku, osetivši potrebu da ispriča svoju stranu priče i pojasni kako stoje stvari:

- Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije. Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo. Naprotiv. Kao porodica koja se deceniju bavi humanitarnim radom, sve napore usmeravamo ka našoj deci učeći ih zdravim navikama i zaštiti i poštovanju životne sredine. Decu ćemo mnogo lakše naučiti pravim vrednostima nego odrasle - napisala je Jelena svojevremeno na "Instagramu" .

Dok su se nizale različite uvrede na društvenim mrežama, Jelena i Vera ostale su dostojanstvene i uvek se drže zajedno, a nakon najnovijeg pojavljivanja jasno je da je supruga Novaka Đokovića majčina slika i prilika.

Jelena Đoković
foto: Screenshot

Bonus video:

03:05

NOVAKA BI OVO MOŽDA TREBALO DA ZABRINE Stručnjaci ističu da je Đoković favorit Rolan Garosa, ALI POSTOJI PREPREKA

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.