ŠTA OVO RADE NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ PRED SVIMA?! Stiska je i pulsira joj gornji deo, ona se u transu sklupčala!
Foto: Profimedia

šokirali sve

ŠTA OVO RADE NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ PRED SVIMA?! Stiska je i pulsira joj gornji deo, ona se u transu sklupčala!

Inače, Jelena je savršeno vitka, a liniju čuva obrocima koje sama priprema.

Objavljeno: 14:44h

Svako oglašavanje i bilo kakva javna pojava Jelene Đoković na društvenim mrežama privuče veliko interesovanje javnosti, a često se komentariše i njen izgled i vitka linija.

Pored sjajnog izgleda Jelene na ovoj fotografiji, mnoge je raznežio prizor u kom se vidi da je njen prvenac Stefan zaslužan za fotografiju.

- Sad smo u fazi kada on želi da uhvati svaki momenat onakvim kakvim ga vidi. Ja sam najlepša mama kada me on slika! - napisala je tada Jelena ispod objave.

Inače, Jelena je savršeno vitka, a liniju čuva obrocima koje sama priprema.

Njen Instagram profil prilika je i da nam se pohvali svojim kulnarskim umećem. Jelena očigledno najrađe sprema jednostavne obroke koji ne zahtevaju previše vremena ni iskustva, ali što je najvažnije, ukusni su i puni hranljivih nutritijenata.

Jelena Đoković
foto: Instagram

Podsećanja radi, Jelena Đoković je priznala da ona i Novak svako veče pred spavanje pričaju šta su radilil tog dana, zatraže savet ili pomoć jedno od drugog. Iako zvuči nevažno, ugledni psihijatar dr Zoran Milivojević objasnio je koliko je ovakva komunikacija važna:

– Takvim razgovorom se jača bliskost između partnera i to ona emotivna bliskost. Kada sa partnerom pričamo o tome kako smo proveli dan, razgovaramo o važnim stvarima koje su nam se desila, onda on učestvuje u našem životu i u vezi postoji osećaj zajedništva. Kada partneri stalno na ovakav način razgovaraju, to je znak da je njihova veza uspešna i stabilna. Dobro je da to postane i ritual jer se time, kako poreklo ove reči kaže, uspostavlja red. – objasnio je cenjeni psihoterapeut. Novak i Jelena Đoković prate i sva otkrića koja im mogu unaprediti fizičko i mentalno zdravlje, pa su ih tako zaiteresovala istraživanja Džima Kvika, jednog od najvećih stručnjaka i trenera za mozak.

Kvik pomaže ljudima da povećaju pamćenje i da brže uče, a jedna od osnovnih tehnika koju kineski naučnik savetuje, a primenju ju ih Novak i Jelena jeste eliminisanje automatskih negativnih misli.

1 / 5 Foto: Profimedia

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.