BORILA SE KAO LAVICA KADA SU BANKROTIRALI I BODRILA ZETA SA TRIBINA A NISMO ZNALI DA JE ONA MAJKA JELENE ĐOKOVIĆ!
Foto: Ana Paunković

niste znali!

BORILA SE KAO LAVICA KADA SU BANKROTIRALI I BODRILA ZETA SA TRIBINA A NISMO ZNALI DA JE ONA MAJKA JELENE ĐOKOVIĆ!

Moja porodica bila je dobrostojeća, pa smo bankrotirali, snalazili smo se, svašta smo proživeli.

Objavljeno: 12:01h
  • 83

Novak i Jelena Đoković u braku su sedam godina, a zajedno duplo više. Stiče se utisak da smo za to vreme saznali skoro sve, ne samo o tome kako izgleda njihova svakodnevica već i kako su živeli pre nego što su se sreli.

Poznato je da je Jelena, u to vreme Ristić, studirala ekonomiju i finansije na fakultetu „Bokoni“ u Milanu.

- Moja porodica bila je dobrostojeća, pa smo bankrotirali, snalazili smo se, svašta smo proživeli. Na mišiće moje mame, uz ogromnu volju, želju i snagu da sestra i ja imamo ono što ona nije imala, obe smo otišle u inostranstvo da studiramo - ispričala je.

Uz studentsku stipendiju budžet je popunjavala privremenim poslovima, radeći kao šankerica u sportskoj kladionici, a kasnije i kao promoterka na događajima. Iako je uvek naglašavala da bez podrške najbližih ne bi uspela, Jelena nikada nije previše detaljisala o ocu Miomiru i majci Veri. Ipak, često smo mogli da ih vidimo kako sa tribina bodre slavnog zeta na teniskim turnirima koje je igrao širom sveta.

Vera Ristić
foto: Profimedia

Ako je suditi po onome što je Jelena Đoković nedavno ispričala u emisiji kod Ivana Stankovića, reklo bi se da je njen otac Miomir neuporedivo manje ambiciozan.

- Najviše računa o meni vodi moj tata, on je moj anđeo. I moja mama je tu, ali iz senke. Da nema nje koja sve to aminuje, on ne bi mogao da bude uvek moja podrška. Oni su tim. Meni je on kao melem za dušu. Svuda ga vodim. Sve što ja teško shvatim on meni to napravi kao pesmu, i onda može sve. Tata joj je „desna ruka“ i u podizanju dece, Stefana i Tare.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Profimedia

- Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju. Ostala sam sama u Monaku, bez ičije pomoći. Tada sam zvala tatu i rekla: „Mislila sam da ovo mogu sama, ali ne mogu. Ne znam šta da radim.“ Samo je rekao: „Dolazim.“ Dao je otkaz i došao kod mene. Od tog trenutka nas dvoje pevamo dok se bavimo decom. Objašnjava mi da u životu ne mora sve da bude tako profesionalno kao što sam ja doživela. Previše sam se unela u ulogu da sam žena nekog najboljeg u nečemu. I da i sama treba da budem najbolja u nečemu što mi je dato. Vrlo sam zahvalna na tome što sam Novakova životna partnerka, i on je zahvalan. Međutim, ja sam mislila da moram da budem nešto posebno, ne samo Jelena. A on me voli baš samo kao Jelenu.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić
05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media