KONSTRAKTI PROFESORKA LATINSKOG POSLALA PISMO: Koverta stigla na njenu kućnu adresu!
Ana Đurić Konstrakta, Foto: RTS printscreen

in corpore sano

KONSTRAKTI PROFESORKA LATINSKOG POSLALA PISMO: Koverta stigla na njenu kućnu adresu!

Srpska predstavnica na Evroviziji doživela je prijatno iznenađenje

Objavljeno: 09:44h

Ana Đurić Konstrakta još jednom je dobila potvrdu svog uspeha, kada je na kućnu adresu dobila pismo od svoje profesorke latinskog.

1 / 7 Foto: RTS printscreen

Naime, Konstrakta je pesmom "In corpore sano" napravila totalnu revoluciju na estradnoj sceni, a sada je njena profesorka iz Pete beogradske gimnazije, Mrijana Maskareli, odlučila da joj pruži podršku i istakne koliko je ponosna na svoju bivšu učenicu.

- Za Konstraktu, šalje Mirjana Masakreli - pisalo je na poleđni pisma, dok je Konstrakta sa uzbuđenjem podelila njegov sadržaj.

Konstrakta
foto: Instagram printscreen/konstrakta

- Naša profesorka latinskog, naša čuvena magistra Masakreli - napisala je uzbuđeno Ana Đurić, a onda otkrila šta piše u pismu.

- Draga moja, čestitam. Tvoja magistra Masakreli - pisalo je u pismu.

Konstrakta
foto: Instagram printscreen/konstrakta

Podsetimo, članica grupe "Zemlja gruva" od 2009. godine u skladnom je braku sa arhitektom Milanom Đurićem sa kojim ima ćerku Lenu i sina Nikolu. Na pitanje Tanje Peternek Aleksić čega se plaši sada kada joj deca stasavaju Ana je odgovorila:

‒ Plašim se nestanka komunikacije, da ja više ne budem adresa na koju se obraćaju kad ih nešto muči, ali mislim da je moja bojazan suvišna. Veoma mi je stalo da nikada ne izgube osećaj da mi se obrate.

Bonus video:

03:10

KONSTRAKTA JE TREBALO DA POBEDI Didi Džej ishvalila Anu Đurić, pa progovorila o sukobu sa Karleušom BEZ DLAKE NA JEZIKU REKLA SVE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.