NJIHOVE UŽASNE SMRTI OBAVIJENE SU VELOM TAJNI: Jezivo UBISTVO, misteriozni KOFER i TELO koje NIKADA NIJE PRONAĐENO!
Foto: Profimedia, Printscreen

UPOKOJENI

NJIHOVE UŽASNE SMRTI OBAVIJENE SU VELOM TAJNI: Jezivo UBISTVO, misteriozni KOFER i TELO koje NIKADA NIJE PRONAĐENO!

Epilog i prava istina spornih slučaja do dana današnjeg nisu poznati.

Objavljeno:

Vrlo često javnost iznenadi misteriozna smrt javnih ličnosti, a neke od njih se još uvek vode pod "nerazjašnjenim okolnostima" i do danas nisu otkrivene. Razna nagađanja, polemike, komentarisanja su obeležili njihov tragični kraj, a među njima se nalaze i osobe sa naše javne scene. Za neke od njih se smatra da su izvršili samoubistvo, neki čak i stravično ubijeni, međutim, epilog i prava istina do dana današnjeg nisu poznati.

Jelena Marjanović
foto: MUP

Jelena Marjanović

Ni 6 godina od ubistva Jelene Marjanović (33), majke devojčice Jane, pevačice zvezda Granda, počinilac, koji je sa više udaraca tupim predmetom u glavu usmrtio ovu mladu ženu - nije u zatvoru. Najmisteriozniji zločin, koji je potresao celu Srbiju, čeka sudski epilog, a na optuženičkoj klupi je Jelenin suprug, Zoran Marjanović, koji je negirao delo.

Duško Kostić

Na tragičan način i pod okolnostima koje su ostale pokrivene velom tajne život je okončao popularni pevač narodnih pesama, Dušan Kostić. "Bilo je to 13. maja 1996 godine oko 18:50 časova", kako je pisalo u kratkom izveštaju policije. Navodi se da je Dušan "viđen kako skače preko ograde pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, odakle se više nije živ pojavio". Njegova supruga Nevenka i ćerke su tada tvrdile da mnogo toga ne razumeju.

- U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače - otkrila je Nevenka svojevremeno.

Predrag Pepi Laković

Pesme Dragana Lakovića obeležile su detinjstvo mnogima od nas, a mnogi ne znaju da je njegov brat blizanac bio poznati glumac Predrag Pepi Laković. Obojica su živote završili pod velom misterije, ali dok je za Dragana Lakovića razbijen mit da je umro kao beskućnik, za Predraga se i dalje ne zna šta se tačno desilo.

Predrag Pepi Laković je bio poznati srpski i jugoslovenski filmski i pozorišni glumac. Bio je veliki boem, individualac, samotnjak, povučeni sanjar, zamišljeni pecaroš sa Mrtve Tise.

Merilin Monro

I danas je aktuelna priča o teoriji zavere oko smrti Merilin Monro. Pisalo se da je njena iznenadna smrt 1962. godine prouzrokovana samoubistvom, a Merilin dosije zapečaćen je kao velika tajna.

Merilin se borila sa alkoholizmom i depresijom. Njena je smrt objašnjena kao samoubistvo, jer je u telu pronađeno mnoštvo lekova prekomerno upotrebljenih

Rođa Raičević

Rođa Raičević preminuo je 7. oktobra 2001, u 44. godini, u stanu u ulici 27. marta (danas Kraljice Marije) u Beogradu. Pronađen je mrtav u stanu, a iako to nikada nije službeno potvrđeno govorilo se da je preminuo od prekomerne doze kokaina.

Priča koja godinama kruži, a koja je vezana za pevačevu smrt, jeste da stanari zgrade u kojoj je Rođa preminuo veruju da na četvrtom spratu stoji njegov kofer po koji ni dan danas niko nije došao, a oni ga ne diraju i ne otvaraju.

- Taj kofer godinama stoji tu. Kažu da je Rođin. Niko još nije došao po njega, a mi ga ne diramo – ispričala je jednom prilikom za medije komšinica pokojnog pevača.

Majkl Džekson

O smrti čuvenog pevača dugo se pričalo i razvijale su se različite teorije o razlogu njegovu smrti. Kralj pop muzike umro je 2009. godine od specifične vrste trovanja, ali je i pre toga imao ozbiljnih srčanih tegoba.

1 / 5 Foto: Profimedia

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.