EVO KOLIKO GODINA IMA ZORAN MARJANOVIĆ ZAISTA! Ovo je potpuni šok
Zoran Marjanović, Foto: Zorana Jevtić

znate li?

EVO KOLIKO GODINA IMA ZORAN MARJANOVIĆ ZAISTA! Ovo je potpuni šok

Do aprila 2016. godine Marjanović je bio skoro potpuno nepoznat domaćoj javnosti

Objavljeno:

Zoran Marjanović odrastao je i školovao se u rodnom gradu.

Pre braka sa Jelenom Krsmanović bio je oženjen Sanjom Marjanović sa kojom ima sina Uroša. U braku sa Jelenom Krsmanović je 2010. godine dobio ćerku Janu.

Do aprila 2016. godine Marjanović je bio skoro potpuno nepoznat domaćoj javnosti.

Poznavali su ga muzičari i pevači sa kojima je sarađivao komponujući, aranžirajući i producirajući im pesme.

Među njima je bila i mlada „Zvezda Granda“, koju je oženio, a koja je ubijena 2. aprila 2016. godine.

Istraga o ubistvu Jelene Marjanović Zoranova supruga, pevačica Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine dok je džogirala pokraj nasipa u Borči. Njeno beživotno telo je pronađeno sledećeg dana, a obdukcijom je utvrđeno da je preminula od udaraca koje je dobila u glavu. Policija je pokrenula istragu, a mediji su svakodnevno pratili slučaj i izveštavali o svim detaljima. Mnogo je nedoumica vezanih za pevačicino ubistvo, pa je istraga trajala mesecima. Objavljeno je da je u njenoj kosi pronađeno blato na kome je DNK njenog supruga, dok je na Zoranovim farmerkama pronađeno blato sa mesta zločina. Osim toga, njegov DNK je pronađen na Jeleninom telefonu i na njenom donjem vešu. Članovi porodice Marjanović su davali oprečne izjave, kako u policijskoj stanici, tako i domaćim tabloidima, te se javila sumnja da pokušavaju da sakriju istinu.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Posle 17 meseci istrage, 15. septembra 2017. godine Zoran Marjanović je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu. On je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu negirao zločin, a smešten je u pritvor Okružnog zatvora u Beogradu.

Staranje o Jeleninoj i Zoranovoj ćerki Jani, preuzeo je njegov brat Miloš. Devojčica boravi u njihovoj porodičnoj kući, a o njoj brinu Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica, te Miloš i njegova supruga Milica.

Porodica Krsmanović je pokrenula pravnu bitku da starateljstvo nad devojčicom dobije njena sestra Teodora.

Tužilaštvo je prvi put u februaru 2018. godine podiglo optužnicu protiv Marjanovića zbog teškog ubistva supruge. Sledećeg meseca je Viši sud vratio optužnicu na dopunu kako bi bila saslušana njihova ćerka Jana. Apelacioni sud mu je ukinuo pritvor 12. juna 2018. godine, a 27. juna je podnesena dopunjena optužnica.

Nakon toga su rađena još neka veštačenja i vođeni razgovori sa članovima porodice i potencijalni svedocima. Ono što je ostalo nejasno jeste kojim predmetom su pevačici nanesene povrede na glavi. Viši sud u Beogradu je 4. jula 2019. godine podneo optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva njegove supruge Jelene.

Zaprećena kazna je 40 godina zatvora, a kako je navedeno u optužnici koju su mediji objavili, on je iskoristio njeno poverenje, namamio je u podnožje kanala i ubo je oštrim predmetom u glavu i desni lakat. Nakon toga je ona počela da beži, te ju je sustigao i naneo joj nekoliko udaraca u glavu. Kako se navodi u optužnici, Marjanović je svoju suprugu nakon toga potopio u kanal. Suđenje je nekoliko puta prekidano jer se pojedini svedoci nisu pojavili na ročištu. To se dogodilo i 10. jula 2020. godine kada se na suđenju nije pojavio stručni savetnik za komunikacije koga su angažovali Marjanovićevi advokati.

Ne znaju svi da je Zoran rođen 20. jula 1978. godine u Beogradu, i da ima 44 godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.