ŽENIO SE ČETIRI PUTA I LJUBIO 48 GODINA MLAĐU KOLEGINICU: Nikola Simić imao je BURAN ljubavni život!
Nikola Simić, Foto: Print Screen Youtube

turbulentno

ŽENIO SE ČETIRI PUTA I LJUBIO 48 GODINA MLAĐU KOLEGINICU: Nikola Simić imao je BURAN ljubavni život!

Danas bi napunio 88 godina

Objavljeno:

Na današnji dan pre 88 godina rođen je nas je legendarni glumac Nikola Simić. Iako je voleo scenu i glumu, svoju privatnost ljubomorno je čuvao i na sve načine pokušavao da svoju porodicu sačuva od očiju javnosti.

Ipak, pojedini detalji iz njegovog burnog ljubavnog života dospeli su u javnost i – iznenadili mnoge! Naime, malo je poznato da je Nikola uživao u društvu žena, prema kojima je, kako je njegov bratanac Dušan Simić jednom prilikom ispričao, bio veoma galantan.

1 / 5 Foto: Printscreen/jutjub

Kako je naveo tom prilikom za domaće medije, Nikola se četiri puta ženio i razvodio, a pričalo se da je poslednje godine života proveo sa čak 48 godina mlađom glumicom.

Ipak, iako je krio detalje iz života, Nikola je otvoreno govorio o zaljubljivanju i ljubavi, tvrdeći da za to treba imati mnogo hrabrosti.

– A treba se zaljubljivati. Psiholozi kažu da dođe trenutak kad čovek želi da promeni način svog života. Treba imati hrabrosti i smelosti i to uraditi. Ja to znam, naravno iz prve ruke – objasnio je tada legendarni glumac, koji je jednom prilikom istakao da najviše uživa u vremenu koje provodi sa unukama Isidorom i Sarom, koje mu je podarila ćerka Ana.

Nikola Simić
foto: Nebojša Mandić

Početkom 2014. godine glumac se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Nakon što mu je dijagnostikovan karcinom prostate, u februaru iste godine operisan je u Institutu za urologiju i nefrologiju, nakon čega je u junu usledila još jedna operacija zbog komplikacija sa bešikom.

Preminuo je 9. novembra 2014. u Beogradu u 81. godini, a sahranjen je 14. novemrba u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.