LEPA BRENA I NIKOLA SIMIĆ SU IMALI ODNOS IZA KAMERE, NAUČIO JU JE NAJBOLJOM POZOM: Za ovo niko nije znao DO SADA!
Lepa Brena i Nikola Simić, Foto: Printscreen/jutjub

opa

LEPA BRENA I NIKOLA SIMIĆ SU IMALI ODNOS IZA KAMERE, NAUČIO JU JE NAJBOLJOM POZOM: Za ovo niko nije znao DO SADA!

Kako je navela, u to vreme je i počela da radi te stvari

Objavljeno: 10:43h

Jedna od najvećih domaćih zvezda, Lepa Brena, u mladosti se oprobala i kao glumica, a u filmu “Nema problema” iz 1984. godine igrala je glavnu ulogu, i to uz legendarnog Nikolu Simića.

Brena je jednom prilikom otkrila i šta je za vreme ovog snimanja naučila od našeg proslavljenog glumca.

– Svakodnevno smo snimali po 12 sati. Primetila sam da su svi glumci, sem Nikole, bili veoma nervozni. On je u pauzama snimanja sedeo u turskom sedu sa otvorenim dlanovima na kolenima i zatvorenim očima. Pitala sam ga šta radi, rekao je da meditira. Detaljno mi je objasnio kakve blagodeti to ima po njegovo telo i um – rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube

Kako je navela, u to vreme je i počela da meditacijom.

– Mislila sam da meditaciju u to vreme upražnjavaju samo svetske zvezde i da to nije za „obične” ljude. Kada mi je Nikola objasnio da pomoću tih vežbi za kratko vreme mogu svoje telo i um da vratim u harmoniju, počela sam da ih radim. Od njega sam naučila kako mogu da se odmorim za svega 15 minuta – priznala je Brena.

Reditelj pomenutog filma, Mića Milošević, jednom prilikom je otkrio da je pevačica neplanirano dobila ulogu u njegovom ostvarenju.

– Brenin tadašnji menadžer Raka Đokić došao je na ideju da je ubacimo u film. Složio sam se i neplanirano sam u scenario dodao jednu malu pevačku numeru i Breninu scenu u kafani. Međutim, kada je stala pred filmsku kameru, osetio sam da je vanserijska ličnost, tako da sam proširio njenu ulogu, od epizodne do glavne. Odlično se snašla – istakao je režiser jednom prilikom.

1 / 9 Foto: instagram/lepabrenaa

– Sve je koštalo milijardu i po tadašnjih dinara. Kada su čuli da će i Brena igrati u filmu, u projekat se uključila i producentska kuća „Union film”, koja je dala svoj novčani doprinos. U film su ubačene i autentične scene sa Breninih koncerata – priznao je Mića Milošević svojevremeno.

Bonus video:

00:06

Lepa brena uživa u Majamiju sa filipovom majkom

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.