CEO SVET GLEDA TRUDNU ADRIANA LIMU: Nove fotke su IZNENADILE!
Foto: Profimedia

IZNENADILA

CEO SVET GLEDA TRUDNU ADRIANA LIMU: Nove fotke su IZNENADILE!

U crnom kombinezonu, ipak, koji je pratio novu liniju njenog tela.

Objavljeno: 11:26h

Adrijana Lima i Andre Lemer doputovali su u Nicu zbog Kanskog festivala, spremni da osim u slatkom iščekivanju, maksimalno uživaju i u ovom dobro poznatom događaju.

Manekenka koja iz braka sa našim sportistom Markom Jarićem već ima dve ćerke, Valentinu i Sijenu, gotovo da više i ne liči na sebe, ali je i te kako jasno - da joj i ovo drugo stanje prija, s obzirom na to da ne skida osmeh sa lica.

Adriana Lima
foto: Profimedia

U crnom kombinezonu, ipak, koji je pratio novu liniju njenog tela - pokazala je kako trudnički stomak, tako i obline koje inače nema tako naglašene. Iako je dosta onih koji je na prvi pogled ne bi registrovali, lepotica je brzo privukla pažnju okupljenih, a fotografije poznatog para brzinom svetlosti su i obišle svet.

„Druga polovina" njene publike, prenose strani mediji, „zauzeta" je razmišljanjem o tome kakve sve modne kombinacije od nje mogu da očekuju na ovom prestižnom događaju, koji ni u poodmakloj trudnoći nije želela da propusti.

Interesantan je propust popularnog sajta za fotografije poznatih. Administratori su Andrea Lemera predstavili kao Marka Jarića, te na taj način poznatu manekenku ponovo spojili sa našim sportistom.

1 / 4 Foto: Profimedia

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.