JOVANA UBEĐENA DA JOJ JE BOG POSLAO ZNAK DA JE POSEBNA SA 5 GODINA: "Brat i ja umalo da se ugušimo u vitrini!"
Jovana Jeremić, Foto: Youtube printscreen

#nijesedesilo

JOVANA UBEĐENA DA JOJ JE BOG POSLAO ZNAK DA JE POSEBNA SA 5 GODINA: "Brat i ja umalo da se ugušimo u vitrini!"

"Znala sam da me je tada Bog spasio jer imam u životu nešto veliko da uradim"

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić bila je gost emisije "Balkan info" u kojoj je pričala o svom životu, a onda se prisetila jednog događaja iz detinjstva kada ju je, kako je rekla, spasio Bog.

1 / 4 Foto: Youtube printscreen

Jovana se prisetila nemile situacije koju je doživela dok se igrala sa bratom, ali joj je upravo to bio "dokaz" da je rođena da bude posebna.

- Moj brat i ja smo se igrali. I mi smo se zatvorili u vitrine za hlađenje pića, one kafanske, kao hladnjače... Moj tata i stric su tu vitirinu izneli. Morali su da menjaju gumice, mi smo imali sreću da su one oslabile. Kada su se vrata na toj vitrini zatvorila, mi nismo mogli da ih otvorimo. Imali smo oko 5 godina. Zamislite koliko sam ja tada sa pet godina bila inteligentna. Ugledam svetlost, i vidim slivnik od sudopere, jer te vitrine imaju slivnik - rekla je Jeremićeva i dodala:

- Ja otkinem to crevo, i mi smo tako disali. I mi smo udisali vazduh kroz onaj otvor od slivnika. I mi smo tako preživljavali nekih 20, 30 minuta i smenjivali se za kiseonik dok je moj brat lupao nogom - ispričala je ona.

- On je u jednom trenutku uspeo da probije. Mi smo izašli i ja sam tada shvatila da sam ja rođena za velike stvari u životu. Mogli smo da se ugušimo i da nas nađu posle nekoliko dana - ispričala je Jovana Jeremić.

Bonus video:

02:23

Jovana Jeremić o aferi sa Milijem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.