SVI ŽURE DA VIDE FOTKU JELENE KARLEUŠE! Osvanule ruke u GRO PLANU, nikada joj nisu bili OVAKVI PRSTI! (FOTO)
Foto: Instagram

opa

SVI ŽURE DA VIDE FOTKU JELENE KARLEUŠE! Osvanule ruke u GRO PLANU, nikada joj nisu bili OVAKVI PRSTI! (FOTO)

Potpuna neverica!

Objavljeno: 13:50h

Jelena Karleuša je poznata kao neko ko mnogo vodi računa o svom izgledu, naročito kada ima nastupe ili snimanja. Vodi računa i o najmanjim detaljima, što od odabira odeće, do aksesoara

Ipak, jedna stvar koju nikada ne zanemaruje su i njeni nokti. Karleuša nema problema sa eksperimentisanjem, pa smo tako imali priliku da vidimo kako često mijenja i oblik i boju noktiju.

Iako se najčešće odlučuje za dugačke nokte, tzv. "balerina" oblik, ovaj put je rešila da ih skrati, ali ne samo to.

U skladu sa novogodišnjim raspoloženjem, izabrala je šljokice, umesto jednobojnih.

1 / 5 Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Sigurni smo da se mnoge devojke odlučuju za nešto slično, s obzirom na to da je proslava nove godine odlična prilika da izađete iz "sigurne zone" i probate nešto drugačije.

Kako vam se sviđaju ruke Jelene Karleuše, pišite nam u komentarima?

Jelena Karleuša
foto: instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša nedavno provokativnim, ali i opasnim kadrovima raspalila je maštu mogima i oduševila ljubitelje oružja.

Karleuša je pozirala u rupičastom crnom kostimu, sa ogromnim stvorom nasred stomaka tako da materijal nije izdržao, pa su Jelenine grudi malo ispale.

Jelena se fotografisala sedeći na motoru, a u rukama držala je automatsku pušku "uzi", što je prozor učinilo još opasnijim po mnoge muškarce.

Figura peščanog sata i bombastični atributi preznojili su mnoge, a sigurno mnogim pripadnicima jačeg pola ne bi bilo lako kada bi se našli ispred pevačice u ovom provokativnom izdanju.

"Bomba si", "Goriđ kako izgledaš", "Vrelo", "Super si", "Opasna cica", "Jelena, oči će mi ispasti", "Ženo, dižeš standarde", "Da čoveku pozli koliko dobro izgledaš", "Ludilo", neki su od komentara.

Bonus video:

00:05

Jelena Karleuša ko furija uletela u Palatu pravde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.