GOCA ŠAULIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O POKOJNOM ŠABANU: Rešila je da OTKRIJE INTIMNE DETALJE, evo šta se zaista dešava!
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

GOCA ŠAULIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O POKOJNOM ŠABANU: Rešila je da OTKRIJE INTIMNE DETALJE, evo šta se zaista dešava!

– Izgubilo se mnogo, način života je drugačiji. - rekla je Goca.

Objavljeno:

Suprugu legendarnog pevača Šabana Šaulića, Gocu Šaulić, često viđamo u javnosti u društvu mlađe ćerke Ilde, sa kojom se zajedno trudi da na svakom koraku održi uspomenu na kralja narodne muzike.

Goca ne krije emocije kada priča o Šabanu, a sada je rekla da ga često sanja i da joj je krivo što nije dočekao praunuku, ali je ona voli za oboje.

1 / 6 Foto: Printscreen

– Životi su nam transparentniji više nego što bismo hteli, ali nema nikakvih tajni. Naša porodica je to što jeste i dalje, četverac bez kormilara, ali idemo dalje. Sanjam ga stalno, to su intimni snovi, svako ko je nekog izgubio ima takvu neku noć da mu se pojave ljudi koji su obeležili život – istakla je Goca, koja je krajem juna prošle godine postala prabaka male Lane, kada se porodila supruga njenog unuka Luke Adžića, Aleksandra Ličina.

– Šaban je nije dočekao, ali kao da jeste, volim je i za njega i za sebe. Slatka je, liči na mamu i tatu. Rano je još da kažemo da li ima nešto moje. Mama i tata su lepi, neka bude na njih. Nije zahtevna, sada je prohodala, ali su više u Holandiji nego ovde jer Luka ide tamo. Posle tuge dolazi nešto lepo, to je život. Tugu nosi svako na svoj način u sebi, radujemo se svim stvarima koje dolaze – zaključila je Goca, koju smo sreli na nedelji mode u Beogradu:

– Bratanica me je izvukla iz kuće. Drago mi je što sam malo među svetom. Uglavnom sa Ildom idem svuda. Pratimo modne događaje, imamo dosta poznanika, dužnost je da ih ispoštujemo. Goca izgleda odlično za svoje godine i uvek je doterana, a kaže da devojke danas mnogo “trpe” zbog fizičkog izgleda.

– Mnogo, nisam jedna od tih, imam ozbiljne godine, ali ove mlađe stvarno mnogo, divim im se. Sve su iste, isto su obučene i zategnute, mislim da je to glupost – rekla je Goca, te je dodala:

– Izgubilo se mnogo, način života je drugačiji. Tada su se cenile druge vrednosti. Sada je sve prešlo na rijaliti, devojke su u tom maniru, muškarci valjda takve jure, sve ide jedno sa drugim.

šaban šaulić
foto: Kurir/A.Panić

Bonus video:

03:30

ILDA ŠAULIĆ IMA SUPER HOBI ZA KOJI NIKO NIJE ZNAO: Očekujem od novinara da dođu da vidimo ko koliko zna PROGOVORILA I O POTOMSTVU

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.