KOMŠILUK NA NOGAMA ZBOG JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Fudbaler je DAVNO doneo KONAČNU ODLUKU, nema više smisla!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

auuuu!

KOMŠILUK NA NOGAMA ZBOG JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Fudbaler je DAVNO doneo KONAČNU ODLUKU, nema više smisla!

O njihovom odnosu se već godinama spekuliše!

Objavljeno: 07:28h

Luksuzna vila koju su Duško i Jelena kupili od Dragana Stojkovića Piksija još 2018. godine konačno je završena, a da su radovi došli do kraja, na svojim mrežama objavila je i pevačica.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Vila vredna dva i po miliona evra sada izgleda baš po meri Dive, a sve odiše luksuzom i elegancijom, čemu svedoči i prva fotografija Jelene Karleuše iz renoviranog doma.

Ipak, omiljeno mesto u vili Jeleni je dvorište okruženo visokom kapijom i rastinjem, u kome ima svoju privatnost i uživa sa članovima porodice. Raskošni vrt ponekad je i atelje u kome nastaju neke od onih fotografija Jelene Karleuše o kojima se na mrežama danima diskutuje.

Poslednja Jelenina fotografija na kojoj pozira u dvorištu renovirane vile u minimalističkom, kožnom kupaćem kostimu podigla je na noge komšiluk, zapalila mreže, a mnogi su se zapitali šta će reći Duško. Ipak, pevačica je na to odavno dala odgovor:

1 / 5 Foto: Instagram

– Duško je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram”. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena – rekla je svojevremeno i dodala da je Duško mislio da zna u šta se upušta kada ju je oženio:

– Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me dokle ću da se skidam gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u šta se upušta.

Bonus video:

00:05

Jelena Karleuša ko furija uletela u Palatu pravde

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.