PRIČALA DA GA JE USVOJILA, SPASILA OD NUKLERANE KATASTROFE I ZEMLJOTRESA: Šta je sa bebom Kinezom Ane Nikolić?!
Foto: TV Pink Printscreen

da li je ovo njen najveći blam?

PRIČALA DA GA JE USVOJILA, SPASILA OD NUKLERANE KATASTROFE I ZEMLJOTRESA: Šta je sa bebom Kinezom Ane Nikolić?!

Od ove drame je prošlo i više od decenije, ali javnost ne zaboravlja

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić se pre tačno 11 godina fotografisala s jednom bebom iz Kine tvrdeći da je dete, ustvari, iz Japana. Tom prilikom, domaćim medijima je objasnila kako će je čuvati „sve dok su tamo zamljotres i nuklearna katastrofa".

Iako je prošlo mnogo vremena, javnost joj ovaj potez ne zaboravlja.

Naime, na Tviteru se pojavila njena fotografija s mališanom uz poruku s emotikonima klovnova, zbog koje se nametnulo pitanje - da li je ovo i najveći blam poznate pevačice.

- Nikad ne zaboravi da je Ana Nikolić pozajmila kinesku bebu od nekih Kineza iz blokova za slikanje i rekla novinarima da je to dete iz Japana koje čuva dok je tamo zemljotres i nuklearna katastrofa - piše jedan korisnik pomenute društvene mreže, koji je i pokrenuo veliki broj komentara mahom i dalje začuđenih ljudi.

Ana Nikolić
foto: printscreen/twitter

„Neće priča!"

U maju 2011, podsećanja radi, domaći mediji uspeli su da dođu do oca pomenute bebe, koji nikako nije želeo da javno razgovara na ovu temu. On je non-stop ponavljao kako „ne sme da priča", a na pitanje da li je svestan toga da mu je dete iskorišćeno u marketinške svrhe, zloupotrebljeno, izjavio je kratko:

- Znam, znam, neće priča.

Anine tvrdnje

Pevačica je, inače, za razne medije pričala - razne priče. Od toga kako bi bebu da nauči da govori na srpskom jeziku „jer će možda i nekoliko godina ostati kod nje", do toga kako „roditelji iz Japana već kroz mesec dana dolaze po malog Išamara."

- Budući da će kod nas ostati dugo, možda nekoliko godina ili zauvek, nadam se da će ga naučiti da govori srpski jezik - rekla je Nikolićeva za „Story" početkom maja te godine.

- Ja sam malog Išamara uzela na čuvanje i već za mesec dana roditelji dolaze po njega - nekoliko dana kasnije rekla je za „Press", a prenosili mediji.

- Prema zakonu, deca mogu da borave u našoj zemlji na ovakav način tri meseca, pa se ta dozvola obnavlja. Uskoro će u Beograd doći njegovi roditelji, tako da, ako budu izrazili želju, uradićemo set zajedničkih fotografija - istakla je bila za „Alo".

- Pošto se stanje u Japanu još ne popravlja, nemoguće je u ovom trenutku reći dokad će to biti - tvrdila je, zatim, „Skandalu", pisalo se pre 11 godina.

Ana Nikolić
foto: Dragan Kadić

Zatim, kada se polemisalo o tome šta je ona detetu u stvari, prema tadašnjim napisima, Ana je najpre tvrdila kako mu je ona staratelj, ali da ga nije usvojila. Malo posle toga bila je „i jedno i drugo, uzimajući u obzir to da se mališan nalazi u hraniteljskoj porodici u kojoj mu je ona staratelj".

Potom, naglasila je kako nije njegov zvanični staratelj niti da planira da ga usvoji jer dete ima žive i zdrave roditelje.

- Nisam zvanično staratelj malog Taikija iz razloga što su mu, hvala Bogu, roditelji živi i zdravi, ali oni zbog opšte poznate situacije nisu u stanju da brinu o njemu - pričala je Nikolićeva, a prenosili domaći mediji.

Takođe, jedno vreme je isticala kako mu se zajedno s porodicom obraća na srpskom, ali da on nije još progovorio. Posle toga i, takođe, pre 11 godina, naglašavala je kako mahom govori na engleskom „kako ga sa srpskim ne bi dodatno zbunjivala".

Uzimajući u obzir to da se mališan otad nije pojavljivao u javnosti, veruje se da je njegov otac uspeo da se zajedno sa njim „vrati na staro", odnosno da žive život mirno i podalje od reflektora.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

02:09

ANA NIKOLIĆ STROGA MAJKA: Ovako vaspitava svoji ćerkicu

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.