NAKON SKANDALA SA PESMOM "PROVERENO" OGLASIO SE KOMPOZITOR BRAJA: Žestoko potkačio POZNATU PEVAČICU, NASTAĆE HAOS!
Braja, Foto: Damir Dervišagić

šok

NAKON SKANDALA SA PESMOM "PROVERENO" OGLASIO SE KOMPOZITOR BRAJA: Žestoko potkačio POZNATU PEVAČICU, NASTAĆE HAOS!

Opšte je poznato da kompozitori nude određene pesme raznim pevačima

Objavljeno:

Danima unazad se vodi se oštra polemika vezana za pevačice Milicu Pavlović i Anu Nikolić, a sada se tim povodom oglasio kompozitor Dragan Brajović Braja.

Naime, nakon što je pesma "Provereno", koju je Dragan komponovao a Milica otpevala, postala jedan od najvećih hitova sa poslednjeg albuma Pavlovićeve, na društvenim mrežama je počeo da se deli demo snimak iste koji je otpevala Ana.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Opšte je poznato da kompozitori nude određene pesme raznim pevačima, te da ih mnogi otpevaju u studiju, ali u međuvremenu odustanu od kupovine iste jer smatraju da neće biti hit, što se, sudeći prema Brajovićevoj poslednjoj objavi, desilo u slučaju Nikolićeve i pesme "Provereno", pri čemu je "potkačio" pevačicu, između redova poručujući da "nije umela da prepozna pesmu" i da je "iznese".

1 / 6 Foto: Emilija Jovanović

- "Provereno" polako postaje hit. Milica Pavlović je jedini i isključivi pevač kome je ta pesma bila suđena. Imala je osećaj da prepozna pesmu i da je iznese. Posle bitke svi su generali pametni. Pobeda ima hiljadu očeva, a poraz je siroče. Milice, uživaj u pobedi i ne haj za generale - poručio je putem Instagrama Braja, što je Pavlovićeva podelila na svom nalogu.

Ova objava je stavila tačku na sva nagađanja o tome kako je Milica "ukrala" pesmu Ani, dok se i dalje vode oštre rasprave o tome da li je "pun pogodak" ili "bedan potez" puštanje demo verzije pesme na društvenim mrežama nakon što je ista postala hit.

Dragan Brajović Braja
foto: Printskrin/Instagram/senoritamilica

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.