SVI U TORINU IGRALI UZ KONSTRAKTU: Isplivao snimak koji pokazuje KOLIKO JE OBOŽAVANA, tu su i POZNATE FACE!
Ana, Foto: prentscreen/youtube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

BRAVO

SVI U TORINU IGRALI UZ KONSTRAKTU: Isplivao snimak koji pokazuje KOLIKO JE OBOŽAVANA, tu su i POZNATE FACE!

Postala je pravi hit!

Objavljeno:

Na nedavno održanoj 66. "Evroviziji" u Italiji imali smo prilike da u uživo prenosu tokom finala vidimo kako jedan od voditelja, britanski muzičar Mika, govori kako "obožava Konstraktu", te da pokazuje svima njenu jednostavnu koreografiju, a isplivali su snimci u kojima možemo da vidimo da su i drugi voditelji navijali za našu predstavnicu.

1 / 5 Foto: Youtube/Eurovision Song Contest

"Ako ništa drugo, voditeljima smo definitivno bili favoriti i to se videlo ko kuća", pisali su na društvenim mrežama ispod snimaka u kojima voditelji pevaju: "Biti zdrava, biti zdrava...", te tapšu i pokazuju koreografiju.

Na bini "Evrovizije" su, u jednom momentu u finalnoj večeri, svo troje voditelja sa publikom ponavljali Konstraktine stihove, dok je reakcija ljudi bila burna.

I ekipa italijanske televizije RAI koja je pratila "Evroviziju" očito se dobro zabavila uz nastup Konstrakte, predstavnice Srbije.

Na videu objavljenom na Instagramu vide se Italijani kako plešu i pevaju uz Konstraktinu pesmu "In Corpore Sano" dok realizuju program. Video je okačio Dučo Forcano, glavni reditelj prenosa finala iz Torina i jedan od najpoznatijih TV reditelja u Italiji.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.