PO PRVI PUT VIDIMO SINA DUŠKE VUČINIĆ: Pravi dasa koji se sprema za OZBILJNO ZANIMANJE, DEVOJKE GA OBOŽAVAJU!
Duška, Foto: Dragan Kadić

BRAVO

PO PRVI PUT VIDIMO SINA DUŠKE VUČINIĆ: Pravi dasa koji se sprema za OZBILJNO ZANIMANJE, DEVOJKE GA OBOŽAVAJU!

Bez nje ne bi Evrovizija bila ono što jeste!

Objavljeno:

Ne bi Evrovizija bila ista bez Duške Vučinić Lučić.

Nekako smo navikli na njene komentare koje budno slušamo od 2003. godine.

Tviter zajednica je posebno gotivi i skoro svake godine se čini da se Duškini prenosi prate s više pažnje nego nastupi samih izvođača. Pre nego što je počela da prenosi Evroviziju Duška je sa bivšom suprugom glumca Vojina Ćetkovića, Natašom Milovanović, činila voditeljski duo na Trećem kanalu.

1 / 3 Foto: Aleksandar Jokić

– Ne čitam i ne pratim šta se o meni piše, ali mi bliski ljudi uz osmeh ponešto prenesu. Ima tu raznih duhovitih komentara i slika, i to je potpuno u redu, meni je to simpatično. Naravno da nije prijatno kada čujete nešto maliciozno i kada vam kopaju po privatnom životu, ali ove godine toga nije bilo. U jednom trenutku pomislila sam da sam bila predosadna, ali sam se prisetila nekih komentara i shvatila da ipak nisam – izjavila je Duška pre par godina za "Hello".

Pored podrške kolega najznačajnija joj je ona koju dobija od porodice, najviše ona od sina Alekse, kog je dobila u braku sa Srđanom Lučićem.

Aleksa je izrastao u pravog lepotana,a sada ga prvi put i vidimo:

Kada Evrovizija, međutim, nije aktuelna, daleko od toga da karijera Duške Vučinić zaista sedi zamrznuta. Ona tokom čitave godine vredno radi na predstavljanju mnogobrojnih sadržaja Javnog servisa a posla zapravo uopšte nema malo, budući da je ona zadužena za promociju kako zabavnog, tako i informativnog ali i serijskog programa te kuće.

A kada je prošle godine upitana šta radi u slobodno vreme, otkrila je i neke detalje o privatnom životu.

- Volim da okupljam prijatelje, da se družim. Sada se fokusiram na završetak školovanja sina koji ima 22 godine i koji završava pilotsku akademiju - otkrila je Duška, prenosi Story.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.