MAJA NIKOLIĆ PROGOVORILA O NEPRISTOJNIM PONUDAMA, PA OGOLILA INTIMU: Sumnjivi tipovi je IZBEGAVAJU zbog ovoga!
Maja Nikolić, Foto: Dragana Udovičić

DA LI JE MOGUĆE?

MAJA NIKOLIĆ PROGOVORILA O NEPRISTOJNIM PONUDAMA, PA OGOLILA INTIMU: Sumnjivi tipovi je IZBEGAVAJU zbog ovoga!

Pevačica je bila iskrena!

Objavljeno:

Maja Nikolić je nikad iskrenije govorila o svojoj porodici, kao i da li ima nepristojne ponude.

- Najlepši trenuci u životu su mi rođenja mojih sinova, jer prisustvuješ veličanstvenom čudu prirode, a smrt moje mame mi je najteži trenutak, jer je umrla mlada, sa 59 godina, od raka i svi smo propatili sa njom.

Maja Nikolić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Pevačica je otkrila koliko joj je teško bilo da sama odgaja sinove.

- To su divna deca i biti mama nije lak poziv, ali je najlepši! Moji sinovi su dobra deca i uvek smo sve - i lepo i ružno - prolazili zajedno. Ne sećam se da su mi zamerali, jer sam uvek tu da ih saslušam i da se dogovaramo zajedno. Uvek sam poštovala njihove stavove, trudila se da ispoštujem njihove želje i bila im vetar u leđa - rekla je Maja, pa progovorila o nepristojnim ponudama.

- Nikada u životu nisam imala nepristoje ponude, jer kada razgovor krene u nekom smeru koji meni ne odgovara, inače i u privatnom životu, bilo kada, ja imam svoj stav koji vrlo jasno izražavam. Sve zavisi od osobe, da li će dozvoliti da joj neko da takvu ponudu ili ne, ja sam žena koja je potekla sa festivaslih nastupa i nikada nisam davala povoda da u mom okruženju budu ljudi koji bi mi ponudili nešto. Kada osetim da mi nešto ne odgovara, ja to i kažem. Moj stav i moj odbrambeni sistem tako reaguje. Mislim da sve potiče od kućnog vaspitanja i mi sami dozvoljavaimo da nam prilaze sumnjivi likovi ili da budemo okruženi časnim i dobrim ljudima sa kojim radimo.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

A evo da li se pevačica kaje zbog nekih odluka u životu.

- Ne kajem se ni zbog jedne odluke i svom životu, jer nisam imala bolje u to vreme kada sam bila mlađa. Tako da, zbog svih tih odluka, ja sam danas ovo što jesam i to je bio moj put. Nisam imala bolje izbore da napravim. Svakako se ne bih vraćala u prošlost, jer to ne možemo da ispravimo. Moja najveća nagrada su moji sinovi, Novak i Lazar, to što sam se razvela stoji iza izreke "Bolje dobar razvod, nego loš brak", ne patim ni zbog jedne svoje odluke, jer sam sve radila od srca i iz ljubavi - istakla je ona za "Informer" Nikolićeva i progovorila o "Evroviziji".

- Naravno da bi se prijavila, problem je što organizatori ne dozvoljavaju afirmisanim ljudima da pobede i da odu da predstavljaju našu zemlju u Evropi. Svedoci smo skandala koji se dešava iz godine u godinu, niko ko je iole poznat ne pobedi. Pre par godina, učestvovao je i Dženan i njemu nisu dozvolili da predstavlja našu zemlju, imao je divnu baladu, učestvovala sam i ja i mnoge druge poznate ličnosti, ali jednostavno nisu dozvolili da neko od poznatih ode. Sam skandal sa Acom Lukasom govori o tome da oni ne žele da neko afirmisan i neko ko dobro peva i ima kvalitetnu pesmu nas predstavlja. Oni žele da neki njihov igrač ili pevač, neko ko je u timu RTS ili neko koga su oni interno izabrali, žele da ta osoba predstavlja našu zemlju, a ne neko ko ima zasluge više godina, ili neko ko je doneo i skup nastup i skup performans. Ja sam se mnogo trudila, ali videla sam da oni to ne dozvoljavaju, moja pesma je tada bila najbolja i isto sam prošla kao Aca Lukas, žiri mi nije davo glasove i izmislili su glasove publike.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.