PORODIČNO STABLO MAJE NIKOLIĆ NIJE POZNATO JAVNOSTI: Rođeni brat joj je poznati muzičar a to niko nije SPOMINJAO!
Foto: Kurir televizija

niste znali!

PORODIČNO STABLO MAJE NIKOLIĆ NIJE POZNATO JAVNOSTI: Rođeni brat joj je poznati muzičar a to niko nije SPOMINJAO!

Brat Maje Nikolić poznati je muzičar koji dugi niz godina ne živi u Srbiji

Objavljeno:

Od 1997. godine pevačica Maja Nikolić sa bratom Markom, koji je u inostranstvo otišao da se školuje, a potom se tamo oženio i dobio troje dece Petra, Luku i Lenu, ima odnos na daljinu. Teza po kojoj je daleko od očiju daleko i od srca u njihovom slučaju pokazala se neistinitom, jer estradna umetnica niti jednog momenta nije prestala da bude u lepoj komunikaciji s rođenim bratom, savetuje ga kada ustreba, pomaže finansijski i bude dobra tetka njegovoj deci.

1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

Brat Maje Nikolić, pevač je i kompozitor, a široj publici postao je poznat po tome što je Bojani Stamenov na Evroviziji pevao prateće vokale. Njegovu popularnost učvrstila je i ženidba sa širom sveta poznatom motivacionom govornicom Anom Bučević, ipak među kolegama muzičarima i dalje je najviše ostao prepoznatljiv po tome što je u najbližem srodstvu sa Majom, koja ne dozvoljava da na Marka senka padne. Zaštitnički je nastrojena i vrlo požrtvovana starija sestra.

- Moje blago. Moja radost. Moj rođeni brat čija je duša pola moje duše. Čije srce kuca istim ritmom kao i moje. Moj najdraži! Hvala ti što si ovaj život podelio sa mnom i hvala ti što sam baš ja tvoja sestra. Milo moje! Najlepši i najdraži moj! Sve moje! Tvoja sreća je i moja sreća a tvoj osmeh je moje nebo, glas tvoj moje je sunce. Sijaj za mene i Uvek budi srećan, lepi moj Marko. Hvala ti za svaki trenutak ljubavi,hvala ti što postojiš. Privilegija je biti tvoja sestra, radosti moja! Volim te zauvek - napisala je svojevremeno na svom "Instagramu" ispod fotografije sa bratom pevačica, a da se zaista mnogo vole i da su bliski uprkos tome što ona živi u Beogradu on u Austriji, u intrevjuu za Story potvrdio je i sam muzičar. - Oduvek imamo izvanredan odnos a mamin odlazak još više nas je zbližio - kazao je brat Maje Nikolić.

Marko Nikolić
foto: printscreen/rts

Bonus video:

00:40

MAJA NIKOLIĆ ULAZI U RIJALITI! Rešena da se TRANSFORMIŠE, pa beži na Himalaje: Želim da se promenim i psihički i fizički

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.