DOK MIRKA SEDI KUĆI I RAĐA DECU, VUJADIN MUVA SRPSKE PEVAČICE: Isplivali DOKAZI, on se ne smiruje! (FOTO)
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Damir Dervišagić

bacio oko?

DOK MIRKA SEDI KUĆI I RAĐA DECU, VUJADIN MUVA SRPSKE PEVAČICE: Isplivali DOKAZI, on se ne smiruje! (FOTO)

Fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević, uživaju u svojoj porodičnoj idili, međutim jedan detalj je isplivao

Objavljeno: 11:12h

Fudbaler Vujadin Savić po svemu sudeći uživa u ljubavi sa glumicom Mirkom Vasiljević i njihovim naslednicima, što možemo i videti po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama i koje su dostupne javnosti.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Međutim, dosta se spekulisalo o njihovom odnosu, da je Vasiljevićeva nezadovoljna njegovim izostancima, da im teško pada Vujadinov posao, a sada je pojavio jedan detalj kojim je javnost šokirana, a u sve je umešana jedna poželjna pevačica.

Naime, fudbaler Vujadin Savić lajkovao je Instagram objavu jedne pevačice.

U pitanju je bivša članica ,,Modelsica", Ivana Stamenković Sindi. Naime, Vujadin izgleda nije mogao da odoli Ivaninoj lepoti, koja svakako biva primećena gde god da se pojavi, pa je stisnuo, što bi pevačice rekle ,,pogrešno dugme" na telefonu.

Ivana Stamenković Sindi
foto: Instagram printscreen/sindi_models

Naime, Sindi je objavila provokativnu fotografiju, na kojoj su istaknute sve njene obline, pa je svima zapalo za oko to šta je Vujadin uradio. Kada se uđe u opciju da se vide osobe koje su sve stavile da im se sviđa fotografija, nalazi se ni manje, ni više nego Vujadinovo.

Iako je moguće da je u pitanju samo ,,lajk" zbog fotografije i bezazlena situacija, ostaje nam da vidimo da li Mirka uopšte zna za ove poteze njenog muža.

Podsetimo, bez obzira na to što Vujadin Savić i Mirka Vasiljević imaju tek po 31 godinu, njihova najstarija ćerka Adrijana već je velika devojčica i izrasla je u pravu lepoticu. To, uostalom, i ne treba da čudi ako se ima u vidu da su joj roditelji izuzetno lepi ljudi.

Adrijana je rođena 2013. godine u Bordou, u Francuskoj, gde je njen tata u to vreme igrao fudbal. Atraktivni par, koji se nikada zvanično nije venčao, u međuvremenu je dobio još troje dece: Andreja, Mihajla i Aniku.

Ni Vujadin, ni Mirka ne eksponiraju decu u javnosti, ali povremeno objave poneku sliku na društvenim mrežama, a ponosni otac nije odoleo da se ne pohvali najstarijom naslednicom. „Lepa devojčica“ i „mala Mirka“, moglo se pročitati u komentarima pratilaca.

Ako je izgled nasledila od majke, uz oca i slavnog dedu, Duleta Savića, zavolela je fudbal. Adrijanina baka Marina Rajević jednom prilikom objavila je video u kome se vidi kako se devojčica vešto „bori“ sa dedom oko lopte.

Bonus video:

00:14

VUJADIN SAVIĆ POKAZAO TRUDNU MIRKU, VIDI SE I STOMAČIĆ! Fudbaler objavio snimak sa privatne žurke, peva im OVA pevačica!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.