PONOVO SELIDBA! Mirka i Vujadin odlaze sa Kipra!
Mirka i Vujadin, Foto: Damir Dervišagić

OPA BATO!

PONOVO SELIDBA! Mirka i Vujadin odlaze sa Kipra!

Kako se Vujadinu bliži kraj ugovora sa fudbalskim klubom sa Kipra spremaju se za odlazak

Objavljeno:

Glumica Mirka Vasiljević se nedavno porodila na Kipru, gde trenutno živi zbog fudbalskih obaveza svog supruga Vujadina Savića, a sada otkriva kako se oseća nakon što je na svet donela četvrto dete.

- Vrlo često zaboravim da sam se skoro porodila, kada me uhvati žuta minuta i kada se osetim preumorno, kada mi nije dan, gledam kako da pomognem sebi, ali i drugima, ali kažem sebi: "Pa, čekaj, čoveče, prošlo je samo četiri meseca, možda imam i pravo da se nekad osećam loše", trudim se da brzo povučem ručnu, ali nisam naučila tako da živim - rekla je Mirka u emisiji "Premijera Vikend Specijal", pa dodala:

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

- Bila sam skoro u Srbiji, kako bi se naši najmiliji upoznali sa bebom, kao i da bih se videla sa dragim ljudima, ali je to bilo i poprilično ograničeno, što zbog praznika, što zbog korone, pa smo i mi bili zatvoreni zbog silne papirologije oko ulaska u drugu državu, tako da mi je u proteklom periodu najbolja drugarica bila Netfliks, gledala sam neke kvalitetne projekte, što i nije loše za moj posao i neku buduću ulogu.

Kako se Vujadinu bliži kraj ugovora sa fudbalskim klubom sa Kipra, glumica otkriva da će se uskoro vratiti u Srbiju.

- Kako stvari stvoje, nama je u maju gotov ugovor sa fudbalskim klubom u kom Vujadin trenutno igra, tako da - ponovo selidba! Ja se vraćam u svoju oazu, a to je Beograd, zajedno sa decom, a što se tiče Vujadina, na njemu je da odluči šta će, gde će i kako će sa svojim timom ljudi, pa ako je tu dobrodošlo za nas, da ima uslova za nas što se tiče škole, pridružićemo se. Bogu hvala, imamo gde da budemo - zaključila je Mirka u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.