"COKI, IMAMO TOLIKO PRELEPIH USPOMENA!" Nepoznata žena se oglasila ispod objave Nikoline Pišek, BILI SU BLISKI!?
Vidoje Ristović, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

iznenađujuće

"COKI, IMAMO TOLIKO PRELEPIH USPOMENA!" Nepoznata žena se oglasila ispod objave Nikoline Pišek, BILI SU BLISKI!?

Izvesna Bes predstavila se kao Vidojeva rođaka

Objavljeno:

Smrt istoričara umetnosti Vidoja Ristovića (44) pogodila je veliki broj njegovih prijatelja, a članove porodice slomila je u potpunosti. Nikolina Pišek, Vidojeva supruga objavila je oproštajnu poruku kojom se oprostila od njega.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Nikolina Pišek je u istoj navela koliko su se voleli.

- Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama...samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo - napisala je.

Jedna poruka ispod ove objave posebno je privukla pažnju, a u njoj se Nikolini obraća nepoznata žena koja je ne poznaje, ali zato je Vidoja poznavala odlično i otkrila da mu je nadimak bio Coki.

- Naša srca u Kanadi su slomljena. Coki (Vidoje) je bio predivno ljudsko biće. Bio je džentlmen. Čovek dobrog srca, koji bi učinio sve za svoju porodicu i prijatelje. On je bio moj rođak i moja porodica ga je mnogo volela. Bili smo bliski. Kao devojka sam vrlo često išla na odmor u Beograd. I tada sam boravila kod Cokija i njegovih roditelja. Imala sam sreću da ih posetim pre nekoliko godina sa suprugom i dva sina. Sreli smo se sa Cokijem u Beogradu (u kući njegovih roditelja). Svi smo izašli na večeru. Proveli smo vreme zajendo i bilo je predivno. Imam toliko prelepih uspomena sa njim. Srce mi se slama zbog njegovih roditelja, zbog tebe (njegove supruge), i njegove dve ćerke. Obmotali smo naše ruke oko svih vas. Molimo se za svakoga od vas da prođete kroz ova teška vremena. Nikolina, ja nikada nisam imala šansu da te upoznam, kao ni Unu. Nadam se da hoću jednoga dana. Ja znam koliko mnogo je Vidoje voleo vas dve i Mateu, takođe - napisala je izvesna Bes koja se predstavila kao Vidojeva rođaka.

Vidoje Ristović
foto: Instagram printscreen/nikolina_pisek

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je minulog vikenda usred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića u jednom stanu na Zvezdari, a biće sahranjen sutra na Novom groblju. Članovi porodice objavili su da opelo počinje u 14.30 časova.

Bonus video:

00:11

Ovo je zgrada gde je preminuo Vidoje Ristović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.