OVO JE MAJKA VIDOJA RISTOVIĆA! Uz Mišu Grofa već duži period ne živi!
Vidoje Ristović, Foto: Youtube

niste znali!

OVO JE MAJKA VIDOJA RISTOVIĆA! Uz Mišu Grofa već duži period ne živi!

Majka Vidoja Ristovića neutešna, izgubila je sina jedinca

Objavljeno: 12:52h

Vidoje Ristović, koji je iznenada preminuo u 44. godini, kretao se u društvu poznatih ličnosti i odlazio na mondenska mesta, ali nije voleo da daje intervjue. Zbog toga se o njegovom privatnom životu zna vrlo malo, uglavnom kroz medijske nastupe njegove supruge Nikoline Pišek.

1 / 5 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vidoje je rođen 1978. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu, a zatim stekao diplomu istoričara umetnosti. Imajući u vidu da je odrastao uz oca koji važi za najpoznatijeg srpskog antikvara, ne čudi što je želeo da nastavi profesionalnu tradiciju. Jedno vreme je i sam imao antikvarnicu, ali je ona zatvorena.

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, dobro je poznato ime u umetničkim krugovima, ne samo u našoj zemlji, već i šire. Zahvaljujući poslu kojim se bavi od devedesetih godina, stekao je ogromno bogatstvo, pa je njegov sin od rođenja navikao na luksuz.

Supruga Marija, od koje se davnih dana razveo, nikada se nije pojavljivala u javnosti. Bivše supružnike ujedinila je bol za jedinim detetom, pa su se njihova imena zajedno našla na čitulji koju su objavili.

„Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44. godini. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine, na Novom groblju, u 14.30 časova. Otac Viktor, majka Marija, supruga Nikolina, ćerke Matea i Una Sofija.“

Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Podsetimo, Vidoje Ristović je preminuo u kasnim večernjim časovima u subotu tokom masaže tela, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje prestanak rada srca.

Vidoje se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Nakon što je izgovorio reči: "Nije mi dobro", odmah je izgubio svest i ubrzo preminuo. Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživeo infarkt.

Izvor blizak porodici Ristović-Pišek kaže da su svi njihovi prijatelji i članovi uže i šire familije šokirani što su ostali bez sina, supruga, oca i prijatelja, koji je imao ozbiljne planove da svoje životne navike dovede u red.

Vidoje Ristović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Vidoje je bio izuzetno uspešan čovek, ali čini se da je specifičan ritam putovanja i rada uzeo danak. Trgovao je umetninama i mnogo je putovao po Evropi. Relacija Beograd-Zagreb-Beograd za njega i njegovu porodicu je bila skoro svakodnevna ruta. Bio je veliki hedonista, voleo je da uživa u hrani i piću i uprkos višku kilograma, koji je istina bio primetan, ništa nije upućivalo na to da bi moglo da dođe do ovakvog ishoda. Holesterol i pritisak su mu s vremena na vreme bili povišeni, ali govorio je da se kontrolisao i da nema razloga za brigu", rekao je neimenovani izvor i dodao:

"Uz ekskluzivna pića u kojima je uživao voleo je da zapali i tompus. Redovno je odlazio na masaže i u spa centre jer je izuzetno voleo takav vid opuštanja. Planirao je da ovog proleća krene da dijetu i detoksikaciju organizma. Bio je rešen u nameri da svoje telo i zdravlje dovede u red, ali i sami vidite šta se desilo".

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

Izvor navodi da je Vidoje bio izuzetno duhovit i da se često šalio na račun svojih pokušaja da skine kilograme.

#Svake godine na proleće imao je duhovite opaske na račun kako svoje tako i naše kilaže. Govorio je da pred leto svi treba da idu na dijetu, i taman kada je ove godine ozbiljno rešio, smrt ga je nažalost prekinula u toj nameri".

Glumica i voditeljka Nikolina Pišek nije boravila u Beogradu kad je Vidoje preminuo. Kako su živeli na relaciji Beograd-Zagreb, Nikolina ovaj put u trenutku njegove smrti nalazila u hrvatskoj prestonici. Kada je saznala od policije i najbližih, odmah se spakovala i doputovala u Beograd.

"Ne mogu da govorim, teško mi je. Nisam u stanju da dajem nikakve izjave", rekla je Nikolina i dodala:

"Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Ne znam detalje. Teško mi je, tek sam stigla u Beograd", rekla je voditeljka.

Nakon Nikoline, u stan u kojem je živeo Vidoje Ristović došao je i njegov otac Miša Grof.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Užasno sam, kako mogu da budem? U šoku sam", jedva je izustio Miša Grof za "Kurir".

Čim je saznao za tragediju, on se uputio ka mestu gde je njegov sin izdahnuo, a kako navodi izvor s lica mesta, kad je video Vidojevo telo, doživeo je nervni slom.

Suprug Nikoline Pišek Vidoje osećao se dobro tokom subote i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Nakon što je izgovorio reči: "Nije mi dobro!", odmah je izgubio svest i ubrzo preminuo. Iza ponoći je Hitna pomoć primila poziv ženske osobe koja je rekla da muškarac ne diše već pola sata. Kad su došli, lekari nisu ni pokušali reanimaciju, jer je Vidoje već bio mrtav.

Bonus video:

00:11

Ovo je zgrada gde je preminuo Vidoje Ristović

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.