UOČI RASPADA GRUPE! Priznao je da najviše zaradio od Hurricane!
Foto: Espreso.co.rs / Emilija Jovanović

niste znali!

UOČI RASPADA GRUPE! Priznao je da najviše zaradio od Hurricane!

Sada ima nove ambicije na estradi.

Objavljeno:

Kompozitor Nemanja Antonić nedavno je sa tiktokerima Stankom i Stanojem Budimkićem osnovao grupu "Klon". Pre godinu dana on se nadao da će članice grupe "Hurricane" pobediti na "Evroviziji", jer je upravo on jedan od autora pesme "Loco loco" koju su Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić izvele na festivalu u Roterdamu.

Nemanja je radio pesme za mnoge domaće muzičke zvezde. I mnoge od tih pesama su postale hitovi. Mi smo ga pitali koja pesma mu je kao autoru donela najveću zaradu, odnosno od koje pesme najviše prihoda ostvaruje na osnovu autorskih prava.

1 / 5 Foto: printscreen/rts

– Pre svega, hvala na ovako intimnom pitanju (smeh). Što se tiče autorske zarade od pesama, mislim da je po tom pitanju najuspešnija pesma "Loco loco" što je nekako i očekivano, jer je ona bila na "Evroviziji" i poprimila je delimično i internacionalni karakter - rekao je Nemanja za Espreso.

Nas je zanimalo i da li od neke pesme možda nije imao velika očekivanja kada ju je stvarao, a da je ta pesma posle dobro prošla i da se zavrtela.

– S vremena na vreme se desi da po neka pesma iznenadi, iako možda na početku nismo očekivali kao na primer pesma "Rikošet" Dejane Erić koja je došla do 15miliona pregleda i puštala se svuda u vreme kad je bila aktuelna, a zaista bez ikakve reklame i marketinga. Zato mi često kažemo da je u našem poslu "njeno visočanstvo pesma".

Inače, podsećamo da je nedavno saopšteno da će grupa "Hurricane" postojati još samo nekoliko meseci, a onda sledi razlaz Ksenije, Sanje i Ivane. Mnoge je ova vest rastužila, ali ima i onih koji očekuju mnogo više od ove tri pevačice kada se one posvete solo karijerama. Inače, Nemanja je od početka osnivanja ove grupe jedan od njihovih najbližih saradnika.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.