ZVANIČNO JE KRAJ! NIKO NE MOŽE DA VERUJE NA ŠTA SE VESNA TRIVALIĆ USUDILA!
Foto: Dragana Udovičić

donela važnu odluku

ZVANIČNO JE KRAJ! NIKO NE MOŽE DA VERUJE NA ŠTA SE VESNA TRIVALIĆ USUDILA!

Sada se sve promenilo i to zahvaljujući velikom i značajnom projektu.

Objavljeno:

Ako neko zaslužuje da svaki čas bude deo naslovnica najprestižnijih domaćih magazina, to je glumica Vesna Trivalić, o čijem životu bi se čak i roman mogao napisati. Šarmantnu umetnicu, nažalost, ovakav vidi promovisanja nikada nije zanimao, još manje od kada se pre 17 godina sa suprugom, pravnikom Nenadom Pandurovićem i sinom Nikolom preselila u Dubai.

Jedno loše iskustvo dovelo je do toga da glumica prestane da razgovara sa novinarima, šaleći se kako nije dovoljno rečita, a sada se sve promenilo i to zahvaljujući velikom i značajnom projektu.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Reč je o trećoj sezoni serije “Dug moru” koja će se po završetku snimanja emitovati na kanalu Superstar a radi se u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i Monte Royal Pictures. Vesna u pomenutoj seriji tumači Anđu, primorku sa težinom na duši, neverovatnih problema, te nam je u iskrenom razgovoru otkrila koliko joj je bilo teško da tumači takav jedan lik, pričala nam je potom o radu sa dragim kolegama i saradnicima na seriji, prevashodno o Seki Sablić, dok je takođe duhovito napomenula i sa kojim zdravstvenim tegobama se s godinama sve više susreće.

Mnogo toga u životu Vesne Trivalić se, pored odnosa sa medijima, u poslednje vreme promenilo, a najdraže njenim fanovima i kolegama jeste to što je donela odluku da se u julu vrati u domovinu. Njen muž pravnik posao koji je tamo imao konačno je okončao, uporedo sa tim njihov sin Nikola kreće na fakultet, stoga kako je glumicu život odveo od kuće tako je sada vraća, zbog čega je i ona sama neizmerno srećna.

vesna trivalić
foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.