10 fotki koje su šokirale Srbiju u 2016: Kad su ove slike pojavile na netu - cela zemlja je pričala samo o tome!! (BEST OF)
Foto: instagram

Kad poznati polude

10 fotki koje su šokirale Srbiju u 2016: Kad su ove slike pojavile na netu - cela zemlja je pričala samo o tome!! (BEST OF)

Od Niki, preko Jakova, pa sve do Meduze! Ove slike će nam večno ostati urezane u pamćenje!
Objavljeno:

Fotka br.4

Naime, sin folk dive Cece Ražnatović objavio je fotku sa svojom tadašnjom devojkom, lepom voditeljkom Ksenijom Bujišić i nastao je totalni haos!

Njih dvoje ispadali su svima iz frižidera, a vala i iz televizora, na kojem su jednom prilikom čak i otkrili detalje svoje veze, a sve je počelo od ove fotografije:

foto: Printskrin/Instagram/ksenijabujisic

Fotka br. 5

Međutim, Veljkova sestra Anastasija nekim čudom, zapravo znamo i kojim - čudom estretske hirurgije, uspela je da jednom svojom fotografijom izazove pravu medijsku pomamu!

Ražnatovićeva se na maminom koncertu u Novom Sadu pojavila u uskoj haljini i po prvi put predstavila javnosti svoje nove grudi:

????????????

A photo posted by ???? A N A S T A S I J A ???? (@raznatovicanastasija) on

A sada da pređemo i na neke malo značajnije životne trenutke...

Fotka br.6

Pevačica Nikolija Jovanović našla se samo nekoliko dana nakon porođaja na žurci časopisa Story i tom prilikom ostavila sve prisutne u čudu.

Nikolija je izgledala je kao da nikada nije ni bila u drugom stanju, a ona i njen partner Relja jednom fotkom punili su narednih nedelja novinske stupce, prebukirali online portale i društvene mreže:

❤️

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

Ali ovo nije bilo dugog veka, jer imali su ozbiljnu konkurenciju...

Fotka br.7

Fotograf je iste te večeri uhvatio još jednu novopečenu mamu, a kada je fotka isplivala novinari su se, malo je reći, načisto raspomamili!

Seka jeste izgledala kao milion dolara, ali maltene niko nije mogao da poveruje da od njene trudnoći nema ni traga ni glasa, tačnije ni jednog jedinog grama, pa je ova fotografija do dana današnjeg ostala velika enigma:

Moj muz, moje sve! ❤️???????????????????????? @be_unique_timeless_jewelry #omiljene

A photo posted by ????????????SEKA ALEKSIĆ???????????? (@seka_aleksic) on

Fotka br.8

I pevačica Ana Nikolić isto je uspela da zabezekne javnost, doduše ne tako fantastičnim izgledom, ali svojom tajnom svadbom izazvala je šok nad šokovima!

A kada je prva fotka sa venčanja isplivala, ako se sećate, nastao je haos:

Konkretno muskarac pravi!Ljubav...❤️

A photo posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Fotka br.9

S druge strane, teniserka Ana Ivanović nije imala tajnu svadbu, ali je zato imala ceremoniju iz bajke.

Švajni, Venecija, gondola, ona lepa kao anđeo, pa nije ni čudo što su fotografi po njenom izlasku iz crkve, načinili jednu od fotografija godine:

foto: Reuters

Napokon, ostavili smo vam najslađe, i to doslovno najslađe, za kraj:

Fotka br.10

Prva fotografija Sekinog sinčića Jakova definitivno je zaslužila da ponese titulu naj fotke godine, barem što se tiče dešavanja sa naše estrade.

Razlog? Nismo sigurni da li je zbog slatkoće malog Jakova ili dugo očekivane fotke Sekinog sina, mada biće da je pre u pitanju ovo prvo:)

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.