10 fotki koje su šokirale Srbiju u 2016: Kad su ove slike pojavile na netu - cela zemlja je pričala samo o tome!! (BEST OF)
Foto: instagram

Kad poznati polude

10 fotki koje su šokirale Srbiju u 2016: Kad su ove slike pojavile na netu - cela zemlja je pričala samo o tome!! (BEST OF)

Od Niki, preko Jakova, pa sve do Meduze! Ove slike će nam večno ostati urezane u pamćenje!
Objavljeno:

Našim poznatim ličnostima nema šta se sve nije izdešavalo u odlazećoj godini, ali srećom paparaci su uspeli da zabeleže njihove najbitnije trenutke, a neke su i sami ovekovečili...

Golotinje, nove ljubavi, svadbe, prinove, estetske korekcije, nema čega se sve nismo nagledali u 2016. godini.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naravno, bilo je i lepih i ružnih trenutaka, a mi smo za vas izdvojili najupečatljivije fotke koje su obeležile živote poznatih.

Pa da počnemo od onih manje značajnih momenata...

Fotka br.1

Sandra Meduza se u 2016. skidala za sve pare, ali ipak, jedna njena fotka nam je bukvalno izbila oči! Najpoznatija zrenjaninska starleta ladno se usudila da se slika bez gaća i pokaže nam svoju guzu u fulu!

Možda nije baš guza godine, ali svakako moramo da joj čestitamo na hrabrosti...

foto: Printscreen/Instagram/sandra_meduza

Fotka br.2

Još jedna starleta uspela je da nas šokira u ovoj godini i sasvim neočekivano objavi selfi na kojem pozira sa zlatnim pištoljem, koji je u vlasništvu, ni manje ni više, nego albanskog biznismena Ćazima Osmanija.

"Pucaj pi.ko bre", napisala je starleta u opisu fotke i sve nas navela da pomislimo da je u ljubavnoj šemi sa biznismenom čuvenim po brojnim aferama sa poznatim damama, ali ta veza do dana današnjeg nije potvrđena...

foto: Printskrin/Instagram/stanijadobrojević

Ali ni ovde nije kraj "poduhvatima" naših starleta...

Fotka br.3

I Tamara Đurić iznenadila je svoje fanove kada je na njenom profilu na Instagramu objavila sliku sa problematičnim sinom Goce Božinovske.

Na fotki su njih dvoje zagrljeni i deluju veoma blisko, a Tamara malom Šijanu sedi u krilu, dok njemu na licu sija osmeh od uva do uva. Ipak, ni veza ovo dvoje nikad nije zaživela, barem kolko mi znamo...

#MaliBratic

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

Međutim, jedna druga je gotovo 4 meseca punila naslovne strane žute štampe i na kraju svima dosadila i neslavno se završila...

Pogađate o kome se radi i koja fotka je započela opštenarodno veselje?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.