KRAJ JE! RASKINULI RADA MANOJLOVIĆ I HARIS BERKOVIĆ: Iselio se iz njenog stana!
Rada Manojlovi i Haris Berković, Foto: Dragan Kadić

gotovo

KRAJ JE! RASKINULI RADA MANOJLOVIĆ I HARIS BERKOVIĆ: Iselio se iz njenog stana!

Samački život Radi je ukazao na neke greške

Objavljeno:
  • 90

Prekid veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića navodno se dogodio nakon čak šest godina života pod istim krovom.

Rada Manojlović, Haris Berković
foto: Facebook

Rada Manojlović je bila ta koja je u jednom momentu presekla i od svog devet godina mlađeg dečka Harisa Berkovića zatražila da se iseli iz stana, što je on i učinio.

Rada je primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, stoga je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvek postoji među njima ljubav ili samo navika.

Od raskida je prošlo već neko vreme, a samački život Radi je ukazao na neke greške, strahove i može se reći osvestio ju je po mnogim pitanjima.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

- Primetila sam da me plaši prolaznost, kada je nešto tako konačno i nakon čega nema povratka. Takođe bih rekla da strahujem od nepoznatog, onoga što ne mogu da vidim i kontrolišem - kazala je Rada.

- Dosta sam bila loša i u organizaciji umela sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspela to da rešim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala - dodala je pevačica, koja gostujući u emisijama ne skida osmeh sa lica.

Bonus video:

Rada Manojlović na dočeku Nove godine
04:06

Rada Manojlović na dočeku Nove godine

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media