RADA MANOJLOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O HARISU BERKOVIĆU! Priznala da je trebala još RANIJE DA URADI, KRAJ JE!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

ISKRENA

RADA MANOJLOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O HARISU BERKOVIĆU! Priznala da je trebala još RANIJE DA URADI, KRAJ JE!

Samački život Radi je ukazao na neke greške, strahove i može se reći osvestio ju je po mnogim pitanjima.

Objavljeno:
  • 79

Prekid veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića dogodio se nakon šest godina života pod istim krovom. Navodno pevačica je bila ta koja je u jednom momentu presekla i od svog devet godina mlađeg dečka zatražila da se iseli iz stana, što je on i učinio.

Prema pisanju štampe Rada je primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, stoga je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvek postoji među njima ljubav ili samo navika.

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

Od raskida je prošlo već neko vreme, a samački život Radi je ukazao na neke greške, strahove i može se reći osvestio ju je po mnogim pitanjima.

- Primetila sam da me plaši prolaznost, kada je nešto tako konačno i nakon čega nema povratka. Takođe bih rekla da strahujem od nepoznatog, onoga što ne mogu da vidim i kontrolišem. Dosta sam bila loša i u organizaciji umela sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspela to da rešim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala - rekla je estradna umetnica, koja gostujući u emisijama ne skida osmeh sa lica, te bi se reklo da joj organizovani život bez Harisa, pod čvrstim uzdama itekako prija.

Haris Berković, Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

Rada Manojlović na dočeku Nove godine
04:06

Rada Manojlović na dočeku Nove godine

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media