MILICA PAVLOVIĆ BEZ GAĆICA?! SCENA BEZ CENZURE SRUŠILA INTERNET! (FOTO)
Foto: Instagram

šok

MILICA PAVLOVIĆ BEZ GAĆICA?! SCENA BEZ CENZURE SRUŠILA INTERNET! (FOTO)

Iako se trudila da sakrije međunožje rukama, nije uspela, a mnogi se pitaju da li je ona uopšte nosila donji veš u boji kože ili nije ni imala gaćice.

Objavljeno:

Jedna od najatraktivnijih pevačica sa domaće estrade Milica Pavlović svojim atributima uspeva da privuče pažnju javnosti. Ona se ne libi toga da ponekad i pređe granicu pristojnosti i vodi se politikom da je na sceni sve dozvoljeno.

Milica je prilikom snimanja spota svojevremeno pokazala svoj seksepil, a zbog nekoliko scena u kojima pevačica sedi na stolici mnogi su pomislili da ne nosi gaćice.

Iako se trudila da sakrije međunožje rukama, nije uspela, a mnogi se pitaju da li je ona uopšte nosila donji veš u boji kože, ili zbog potreba spota i minijaturne haljine gaćice nije ni obukla.

1 / 3 Foto: Youtube

Inače, društvenim mrežama procurio je nedavno video sa nastupa Rade Manojlović, na koji je pevačica došla u kratkoj haljini, sa naglašenim bujnim dekolteom, ali izgleda i bez gaćica.

Naime, dok je đuskala i pevala uz publiku, pevačicin fan je sve vreme snimao, a kad mu se približila, ispod haljine je mogao da vidi "cica macu". Mnogi su komentarisali da je Rada na nastup došla bez gaćica dok je bilo i onih koji smatraju da ih je nosila, ali da su se skroz urezale pa se ocrtavala "cica maca". Dalje, na snimku se vidi i kako jedan mladić pokušao je da je uhvati za butinu, na šta je ona odreagovala kroz osmeh.

- Nema pipanja. Nema pipanja na bini - govorila je Rada gostu, kroz smeh.

Bonus video:

01:03

Šok intervju Milice Pavlović: Aca Lukas nije više moj prijatelj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.