AU, KAKAV ŠOK! SLAVNI GLUMAC OSTAVIO TRUDNU ŽENU NAKON 23 GODINE BRAKA: Razlog će vas ZAPANJITI, neviđena drama!
Foto: Profimedia

oglasio se povodom razvoda

AU, KAKAV ŠOK! SLAVNI GLUMAC OSTAVIO TRUDNU ŽENU NAKON 23 GODINE BRAKA: Razlog će vas ZAPANJITI, neviđena drama!

U centru pažnje se takođe našao kada je otpušten iz serije jer je odbio da primi vakcinu protiv kovida.

Objavljeno: 09:43h

Američki glumac Stiv Barton (51), najpoznatiji po ulozi u seriji "Opšta bolnica", razvodi se od supruge Šeri Gastin posle 23 godine braka.

Glumac čiju su karijeru obeležile sapunice doživeo je sapunicu i u svom privatnom životu jer njegova supruga čeka dete s drugim muškarcem. Nakon što je Šeri saopštila da čeka četvrto dete, Barton se na Instagramu oglasio svojim saopštenjem.

1 / 5 Foto: Profimedia

— Želeo sam nešto da raščistim. Šeri i ja smo rastavljeni. Nedavno je objavila da čeka četvrto dete. To dete nije moje — poručio je on. — I dalje ćemo zajedno brinuti o svojoj zajedničkoj deci. Cenili bismo da poštujete našu privatnost u ovom trenutku.

Stiv Barton i Šeri Gastin u braku su od 1999. godine i zajedno su dobili Makenu (18), Džeka (16) i Bruklina (7), a ona se još nije oglašavala povodom ovih tvrdnji.

Glumac je, inače, u "Opštoj bolnici" igrao od 1991. do 2012. i od 2017. do 2021. godine, a u centru pažnje našao se kada je otpušten iz serije jer je odbio da primi vakcinu protiv kovida.

— Tražio sam izuzeće iz medicinskih i verskih razloga, ali je ono odbijeno. Što je, znate, bolno. Ali to je za mene stvar lične slobode. Ne mislim da bi bilo ko trebalo da ostane bez prihoda zbog ovoga — rekao je tada.

Steve Burton
foto: Profimedia

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.