POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA SVOJOM POSLEDNJOM OBJAVOM: Šta joj se OVO DESILO? HOROR (FOTO)
Foto: prentscreen/youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

UŽAS

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA SVOJOM POSLEDNJOM OBJAVOM: Šta joj se OVO DESILO? HOROR (FOTO)

Mnogi su šokirani!

Objavljeno:

Nikol Kidman jedna je od najprepoznatljivijih holivudskih zvezda. Ipak, obožavaoci su ostali šokirani kada je 54-godišnja Oskarovka podelila fotografiju na Instagramu na kojoj izgleda sasvim drugačije. Glumičino lice izgleda zategnuto i natečeno dok pozira pored Lulu Wang, rediteljke nove Amazonove serije ‘Expats’ u kojoj glumi.

- Jesi li ovo, zaboga, ti? - pitaju se mnogi. Nikol je pozirala bez šminke i otkrila neverovatno glatko, gotovo porculansko lice.

Objava koja je imala naslov: „Povratak na posao s neuporedivom @ThumbeLulu“, privukla je pažnju obožavaoca zbog tena glumice. Pozirajući za stolom iza prozora s Vang, koža lica nasmejane Nikole deluje natečeno i podbulo. Na seriji fotografija ona se smeje i razgovara s koleginicom.

Godine 2007. opovrgnula je da je bila podvrgnuta estetskoj operaciji, rekavši da je njena besprekorna koža zaslužna za zdrav način života. „Iskreno, potpuno sam prirodna“, rekla je tad. „Nosim kremu za sunčanje i ne pušim. Brinem o sebi. Vrlo sam ponosna što to mogu da izjavim“, dodala je.

Ipak, 2011. je priznala da je koristila botoks. „Pokušala sam puno stvari, ali osim sporta i dobre ishrane, većina stvari ne pravi razliku“, rekla je. „Čak sam probala i botoks, ali mi se nakon toga nije dopalo kako mi je lice izgledalo. Sada ga više ne koristim i opet mogu da pometam čelo“, dodala je Nikol. Ali, otada je prošlo puno vode ispod mosta i pitanje novih i novih zahvata za podmlađivanje više se puta aktualizovalo. Malo je onih koji joj veruju da se nije podvrgnula estetskim tretmanima i zahvatima.

Australijska glumica trenutno snima novu Amazonovu seriju ‘Expats’ – dramu temeljenu na romanu ‘The Expatriates’ Janice YK Lee iz 2016. godine. Nikol Kidman jedna je od izvršnih producentkinja u seriji koja prati živahne živote usko povezane i bogate iseljeničke zajednice, a takođe će igrati glavnu glavnu ulogu, Margaret. Projekt je započeo prošle godine na vrhuncu pandemije koronavirusa u Hong Kongu, što je izazvalo kontroverze u zemlji jer je Kidman dobila izuzeće od obveznog sedmodnevnog hotelskog karantina kako bi odmah počela sa snimanjem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.