NJIH OBOŽAVATE A BILI SU KLIJENTI PROSTITUTKI: Potpuno su RAZOTKRIVENI, držaćete se za glavu zbog ovih imena! FOTO
Foto: Shutterstock

šok

NJIH OBOŽAVATE A BILI SU KLIJENTI PROSTITUTKI: Potpuno su RAZOTKRIVENI, držaćete se za glavu zbog ovih imena! FOTO

Holivudska madam Hajdi Flajs i četiri njene prostitutke u knjizi su otkrile mračne tajne mnogih holivudskih zvezda koje su koristile ovaj tip usluga.

Objavljeno:

Poslednjih dana je elitna prostitucija jedna od glavnih tema u domaćim medijima, pa se stalno spominju javne ličnosti koje se navodno bave najstarijim zanatom, ali imena klijenata do sada nisu isplivala u javnost. Međutim, među svetskim zvezdama ima onih koji su bili na stubu srama zbog korišćenja usluga prostitutki.

Zvezda filmova „Love Actually“ i „Notting Hill“, Hju Grant, verovatno je najpoznatiji primer slavne osobe uhvaćene s prostitutkom.

Britanski glumac je te 1995. godine bio u vezi sa Elizabet Harli.

Grant je bio uhvaćen sa prostitutkom Divajn Braun u Los Anđelesu u blizini Sanset bulevara i odmah je uhapšen, a ta vest je obišla ceo svet. Priznao je prekršaj, dobio je malu novčanu kaznu i dve godine uslovno.

"Video sam svoj prvi holivudski film i nije mi se svideo. Film je trebalo da izađe za nedelju, dve dana i ja sam imao mnogo loš osećaj o njemu. Svi su bili odlični, samo sam ja bio loš i odvratan. Nisam mentalno bio na dobrom mestu uopšte", rekao je Grant. Navodno je prostitutki platio 60 dolara za uslugu.

Elizabet Harli mu je oprostila prevaru i zajedno su bili do 2000. godine, kada su raskinuli. Ostali su u dobrim odnosima, a on je čak i kum njenom sinu.

Čarli šin
foto: Profimedia

Čarli Šin navodno je trošio 1,6 miliona dolara godišnje na prostitutke, kako su procenili američki mediji. O ovoj temi je pre nekoliko godina progovorila Ana Gristina, žena koja je godinama glumcu i njegovoj supruzi Bruk Miler podvodila devojke. Kako je ona tada navela, Čarli je za seks bez zaštite davao više novca.

Pre šest godina javno je otkrio da je HIV pozitivan, a bolest mu je dijagnostikovana četiri godine ranije. Navodno je spavao s više od 5.000 žena, a polnu bolest mu je, kako se pisalo, prenela transseksualna prostitutka.

Holivudska madam Hajdi Flajs i četiri njene prostitutke u knjizi su otkrile mračne tajne mnogih holivudskih zvezda koje su koristile ovaj tip usluga.

Poznati holivudski glumac Džoni Dep navodno je voleo da provodi vreme sa "kraljicama noći", a u javnost su pre nekoliko godina dospeli detalji njegovih "druženja" sa njima.

Ipak, više detalja objavljeno je o Bredu Pitu, koji je navodno kratko zadovoljstvo platio 500 dolara.

"Nije trajalo dugo i nije bilo nastrano. Samo je navukao kondom i hteo što pre da sv**i“, navodi jedna od autorki.

I Džek Nikolson i Kevin Kostner koristili su usluge prostitutki. Dok je Kevin voleo da ga masiraju, Nikolson je voleo da prostitutke šetaju gole po njegovoj kući. Nikolsona je pre deset godina jedna prostitutka prijavila, jer ju je u svojoj vili fizički maltretirao, udarajaći joj glavu o pod. Pre okončanja sudskog procesa Nikolson je svojoj žrtvi isplatio 33 hiljade dolara, ali je ona ponovo pokrenula tužbu o čijoj završnici se ni do danas ništa ne zna.

I glumac i nekadašnji guverner Kalifornije Arnold Švarceneger je navodno bio klijent prostitutki. Naime, on je često provodio vreme u elitnim barovima iz kojih bi odlazio sa prostitutkama, što, očekivano, nikada nije javno priznao.

Bili Ajdol, Mik Džeger, Majkl Daglas, Oliver Stoun samo su još neke od zvezda za koje postoje navodi da su posećivali javne kuće, koristili usluge i ostavili gomilu para prostitutkama.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.