Procurila slika Verice Rakočević BEZ ŠMINKE i FOTOŠOPA: Evo kako izgleda, bićete ZAPREPAŠĆENI prizorom! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

promena!

Procurila slika Verice Rakočević BEZ ŠMINKE i FOTOŠOPA: Evo kako izgleda, bićete ZAPREPAŠĆENI prizorom! (FOTO)

Godinama slovi za dobrodržeću ženu!

Objavljeno: 22:19h

Verica Rakočević ima preko 35 godina veoma uspešne karijere, a kako ističe, na prste jedne ruke ne može da izbroji ljude koje smatra kolegama.

Ona je ove godine proslavila i svoj 74. rođendan, a osim u svom, ona uživa u uspehu svoje troje dece. Sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, pak, nema potomke, ali i ne planira da usvoji, iako je razlika u godinama između njih velika, njima to ne smeta da uživaju i vole se.

Inače, o tome da li je radila estetske korekcije Verica je uvek ćutala, a na pitanje koje promene je izvršila na licu rekla je:

– Nijedna estetska korekcija ne može da promeni lepotu duše jer dušu ne možete da operište. Na licu je vaše ogledalo duše. Bespotrebne su diskusije na tu temu. Javne ličnosti su izložene kritici na tu temu. Sve žene rade na tome da budu lepše, ne vidim ništa ružno u tome kada neko želi lepše da izgleda. Kada to kažem, mislim na to kada se sve radi u granicama pristojnog i kada žene tako poprave samopouzdanje. Praviti majmuna od sebe, to znači da baš nisi mnogo inteligentan. Nijedna estetska korekcija ne može ružnog čoveka da pretvori u lepog – istakla je jednom prilikom Verica.

Kako modna kretroka izgleda kada je u opuštenom izdanju i bez trunke šminke pogledajte u galeriji ispod:

1 / 5 Foto: © ATA Images

Izgleda prelepo i bez fotošopa i bez šminke!

Bonus video:

01:00:58

REALNA PRIČA - VERICA RAKOČEVIĆ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.