KADA SE UDALA ZA 35 GODINA MLAĐEG MUŠKARCA ŠOKIRALA JE BALKANCE: I danas izgleda NEVEROVATNO DOBRO, znate ko je?
Kreatorka, Foto: Printscreen Instagram/verica.rakocevic

BRAVO

KADA SE UDALA ZA 35 GODINA MLAĐEG MUŠKARCA ŠOKIRALA JE BALKANCE: I danas izgleda NEVEROVATNO DOBRO, znate ko je?

Nikada nije marila za godine!

Objavljeno:

Ona se nikada nije opterećivala godinama. Ona i dan-danas živi život punim plućima, a na izgledu bi mogle da joj pozavide i devojke koje mogu da joj budu unuke. Tome sigurno doprinosi i uživanje u ljubavi s 35 godina mlađim čovekom.

Kao vrlo mlada devojka, još studentkinja, modna kreatorka se zaljubila u pilota JAT-a, Borana Karamana sa kojim je dobila svoju prvu ćerku, Elenu Karaman.

Iz svog drugog braka, sa Zoranom Rakočevićem, čije je prezime i zadržala, Verica ima pak sina Miodraga i ćerku Milenu.

Kada je već napunila 65 godine, kreatorka se 2013. godine udala za Veljka Kuzmenčevića, koji je od nje mlađi čitavih 35 godina.

Reč je o Verici Rakočević, naravno.

― Vrlo sam svesna svojih godina i trudim se da ih nosim u skladu sa energijom koju imam. Uopšte ne pripadam onoj kategoriji žena koja će se takmičiti sa mlađima, to mi je primitivno. Ogorčena sam na činjenicu da žena kada napuni 35, 40 godina mora da nosi kratku kosu, haljine duge do zemlje, ne sme da joj se vidi nijedan delić tela. To je glupost, treba da se oblačite onako kako se osećate ― istakla je Verica jednom prilikom.

Poznata kreatorka uživa u putovanjima, a gradsku vrevu je zamenila domom na Avali koji je pak prepun zelenila i mira, te je to njena i Veljkova mala oaza u kojoj su skriveni od znatiželjnih ljudi, ali se i inače na tuđe komentare i mišljenja ne osvrću previše.

1 / 9 Foto: Stefan Stojanović

Verica Rakočević je žena koja je ostvarena u svakom pogledu, i kao majka i poslovna žena, te kao supruga mlađeg muškarca uživa u ljubavi i puna je samopouzdanja, te ističe da nije imala uopšte nikakve esteteske intervencije na licu, ali da redovno ide na mezoterapiju, te da se podvrgava tretmanima sa kolagenom, i uz zdravu ishranu i redovno vežbanje, te jogu i meditaciju, uspeva da izgleda zanosno sa svojih sedamdeset godina koliko danas ima.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.