JU, ŠTA JE OVO?! VERICA U VRELOM ZANOSU SA MLAĐANIM VELJKOM! Pojavila se INTIMNA fotka bračnog para, sve PUCA! FOTO
Foto: Damir Dervišagić

opala!

JU, ŠTA JE OVO?! VERICA U VRELOM ZANOSU SA MLAĐANIM VELJKOM! Pojavila se INTIMNA fotka bračnog para, sve PUCA! FOTO

Veljko navalio na suprugu ne pušta!

Objavljeno: 13:49h

Modna kreatorka Verica Rakočević od 2013. godine uživa u braku sa 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem.

Venčanje modne kreatorke Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića te 2013. godine ni po čemu nije bilo standardno. Mediji su tada danima brujali samo o njima, a imajući u vidu da je razlika u godinama između njih 35 godina, mnogi su im predviđali brodolom, koji su oni demantovali na najbolji mogući način, tako što su ostali zajedno i dan danas se jednako vole i kao i tada.

Verica Rakočević
foto: Dragan Kadić

‒ Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predožio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo ‒ otkrila je ,modna kreatorka svojevremeno u emisiji „Venčanje od A do Da“ malo poznat podatak kako je započela njena romansa sa sadašnjim suprugom.

Prvi susret nije bio, kako je istakla, „vau“. Nije bilo varnica.

‒ Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku.

Sedmodnevni odmor na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, ispostavio se kao presudan. U Beograd su se vratili svesni da jedno bez drugog ne mogu.

‒ Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam „da“. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to.

Verica Rakočević
foto: Damir Dervišagić

Venčanje nije bilo klasično, ali od njih se to nije ni očekivalo.

‒ U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite.

Mlada je nosila kratku belu venčanicu kreaciju Vivijen Vestvud, i crne čizme do kolena. Kao bidermajer poslužio je buket suncokreta. Mladoženja je imao elegantan „Armani“ sako i jedan neobičan detalj.

Iako su Verici i Veljku mnogi predviđali brz krah braka, njih dvoje se čvrsto drže zajedno, a sada je Veljko jednim gestom oduševio mnoge.

- Draga ženo Vera, brža od metka, snažnija od lokomotive, živa i zdrava još sto godina da budeš. Srećan rođendan medo - poručio je Veljko Verici na svom Fejsbuk profilu uz zajedničku fotografiju na kojoj se strasno ljube.

1 / 5 Foto: Vladimir Sporčić

Bonus video:

01:00:58

VERICA RAKOČEVIĆ PROGOVORILA O MUŽU: Šokirala izjavom o njegovim navikama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.