ONA JE PRELEPOST NA DELU,SLIKA I PRILIKA SVOJE MAJKE MAJE: Ova savršena devojka je ćerka jedne od NAJLEPŠIH TV LICA
Foto: Instagram printscreen/majanikolicmaja

promena!

ONA JE PRELEPOST NA DELU,SLIKA I PRILIKA SVOJE MAJKE MAJE: Ova savršena devojka je ćerka jedne od NAJLEPŠIH TV LICA

Ćerka Maje Nikolić je preslikana mama

Objavljeno:

Najstarija ćerka Maje Nikolić danas puni 19 godina. Iako voditeljka izbegava da javno eksponira decu, važne i lepe događaje iz svog života uvek obeleži sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Sve što ljubimo stvorili smo sami, kazao je Dučić. Danas je 18. rođendan mojoj Tei. Stvorili smo je Aleksandar i ja iz najlepše ljubavi, i ta ljubav blista iz njenog osmeha i njenih očiju. Stvorila je i ona nas. Stvorila je majku i oca. Stvorila kao ljude koji imaju smisao veći od života, kojima srce puca od ponosa kada vidimo kakva predivna osoba je postala. Danas slavimo Tein rođendan, a tata i ja primamo čestitke punog srca - napisala je voditeljka prošle godine, povodom ćerkinog punoletstva, a verujemo da bi i ovog 5. maja ponovila iste reči.

1 / 5 Foto: Instagram

Podsetimo, poznata voditeljka Maja Nikolić važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a osim što je uspešna u svom poslu, ona je i ispunjena i na ljubavnom i porodičnom polju.

Voditeljka već više od dve decenije uživa pored supruga Aleksandra. Mada se retko kada eksponiraju, ona ga, ipak, ne krije od očiju javnosti, već su našli savršen balans.

Njen suprug Aleksandar Nikolić je uspešan ekonomista, a on i Maja upoznali su se davne 1998. godine u avionu.

Maja je svojevremeno izjavila da je njen suprug njen vitez, jer se pored njega uvek oseća zaštićeno.

Aleksandar Nikolić, suprug voditeljke emisije "Među nama", veoma je uspešan ekonomista, a on i Maja upoznali su se davne 1998. godine.

maja nikolić
foto: Printscreen Instagram/majanikolicmaja

U braku su dobili troje dece, ćerke Teu i Tiju i sina Darka, a njihov porodični život zaista bi se mogao nazvati idiličnim, dok se takođe vidi da su njih dvoje posvećeni i privrženi roditelji.

- Suprug i ja se trudimo da im pružimo sigurnost, da znaju kako su mama i tata uvek uz njih ma šta se dešavalo - rekla je jednom prilikom Maja za Story.

Njihova ljubav odolela je vremenu i životnim izazovima, a koliko su i dalje zaljubljeni najbolje pokazuju zajedničke fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.