ULTRA BOGAT I ŠARMANTAN! OVO JE MUŽ POZNATE VODITELJKE: Više od 2 decenije uživaju u skladnom braku! (FOTO)
Maja i Aleksandar Nikolić, Foto: Instagram printscreen/majanikolicmaja

ljubav

ULTRA BOGAT I ŠARMANTAN! OVO JE MUŽ POZNATE VODITELJKE: Više od 2 decenije uživaju u skladnom braku! (FOTO)

Voditeljka Maja Nikolić u suprugu Aleksandru pronašla je sigurnu luku.

Objavljeno:

Ako se neka javna ličnost, ne samo u televizijskom svetu već i šire, može pohvaliti idiličnom porodicom onda je to svakako voditeljka televizije "Nova S" Maja Nikolić (47) koja već pune 23 godine neguje skladan odnos sa suprugom Aleksandrom Nikolićem.

Maja Nikolić
foto: Instagram printscreen/majanikolicmaja

Sa ovim uspešnim preduzetnikom voditeljka emisije "Među nama" danas ima troje dece, ćerke Teu i Tiju i sina Darka. Upoznali su se na zanimljiv način, prilikom jednog avionskog leta za Atinu davne 1998. godine i od tada nisu dozvolili da im išta pokvari sreću, što ih čini jednim od sve ređih parova na našoj javnoj sceni.

Mediji navode da je suprug poznate voditeljke po profesiji ekonomista i da važi za uspešnog preduzetnika. Bio je vlasnik radnje „Foto Toni“, a u njegovoj biografiji stoji da se od 2006. bavi poslovnim konsaltingom.

- Aleksandar je moj vitez 21. veka jer se pored njega uvek osećam zaštićeno. Mi smo se jednostavno pronašli i verujem da smo oboje ljudi koji se raduju sreći, uspehu i koji ne koče jedno drugo. U tom smislu je možda moj suprug drugačija vrsta muškarca, koji me nikada nije kočio i uvek bio samo vetar u leđa. Možda je i to odgovor na pitanje kakav je on muškarac. Nadam se i trudila sam se svih ovih godina da i ja budem baš takva žena - rekla je nedavno Maja i dodala da je porodica njena najveća sreća.

- Bez ikakve dileme moj suprug i moja porodica jesu moja najveća životna sreća i tu nema ni mnogo pameti. Verujem da zaista govorimo o sreći da nađemo nekog sa kim možemo da napravimo dobar kvalitetan život koji će nas činiti srećnim, život u kojem ćemo stremiti istim stvarima i sada 20 godina kasnije znam da je nakon te početne sreće potrebno i mnogo ljubavi, predanosti tom našem zajedničkom cilju. Kada kažem sreća mislim da je to mala reč, moja porodica je smisao mog života - poručila je voditeljka.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.