"RIZLU IMAŠ A LIČNU KARTU NEMAŠ"! Znate li kako danas izgleda Lola iz Munja, Sergej je pronašao u AUTOBUSU! (FOTO)
Foto: Youtube/printscreen

opa!

"RIZLU IMAŠ A LIČNU KARTU NEMAŠ"! Znate li kako danas izgleda Lola iz Munja, Sergej je pronašao u AUTOBUSU! (FOTO)

Sećate se opasne pankerke Lole iz "Munja"? Verovatno je niste prepoznali kad ste je posle ovog kultnog filma viđali na malim ekranima.

Objavljeno: 07:03h

Milica Vujović igrala je jednu od glavnih junakinja kultnog filma "Munje", ali se posle toga izgubila sa filmske scene.

Maju Mandžuku, koja je bila njena direktna partnerka, ste redovno viđali i čitali o njenom ljubavnom i poslovnom životu. I Milicu ste viđali, samo je verovatno niste prepoznali.

Nakon starta u glumačkim vodama, Milica se ubrzo ponovo našla pred kamerama, ali kao voditeljka emisija o muzici, ekstremnim sportovima, ekologiji. Umesto kratke kose, jake šminke i tamne odeće u kakvoj smo je upoznali u "Munjama", Milica privatno fura opušteni, sportski fazon i kosu vezanu u rep.

Lola Munje
foto: Youtube/printscreen

"Munje" su najpre bile tako zamišljene da igraju samo naturščici, ali je na kraju pronađen kompromis da postava bude pomešana. Odlučeno je, ipak, da Lolu i Katu igraju devojke koje se glumom ne bave profesionalno i organizovani su kastinzi. Maju Mandžuku "otkrio" je Zoran Cvijanović, dok je Milicu Vujović pronašao Sergej.

- Vozio sam se tridesetkecom. Samo sam ugledao neka neverovatna dva oka. Nikad pre toga nisam startovao devojku u autobusu. Milica i ja postali smo vrlo dobri prijatelji. Kad nam je trebala devojka za lik Lole, bio sam sto posto ubeđen da je ona savršen izbor - rekao je Trifunović za "Nedeljnik".

Lola Munje
foto: Printscreen

Kako je Srđa Anđelić, scenarista filma, ispričao, devojke na kastingu su izgovarale repliku: "Ćao, hoćeš na piće" i nisu ostavile dobar utisak jer su glumile, a nije trebalo da glume, već da to zvuči što prirodnije. Onda je ušetala Milica i rekla: "Eeee, 'oćeš piće?" i tada su shvatili da je ona njihova Lola.

Uskoro nas očekuje i snimanje nastavka ove kultne komedije i najavljeno je da će se ekipa iz prvog dela pojaviti i u drugom.

Bonus video:

00:51

UPRKOS JUČERAŠNJIM BATINAMA: Sergej Trifunović opet došao na protest (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.