SERGEJ TRIFUNOVIĆ O POSLEDNJEM SUSRETU SA GLOGOVCEM!
Nebojša Glogovac, Foto: Printscreen/ Instagram/ dick_whistler

2Srešćemo se"

SERGEJ TRIFUNOVIĆ O POSLEDNJEM SUSRETU SA GLOGOVCEM!

Posle odlaska glumca Nebojše Glogovca, koji je preminuo 9. februara 2018, njegov kolega Sergej Trifunović prisetio se njihovog poslednjeg susreta

Objavljeno:

Nebojša Glogovac i Sergej Trifunović poznavali su se još iz rane mladosti, kada su studirali zajedno, pored ostalih, sa Vojinom Ćetkovićem, Natašom Ninković, Nelom Mihajlović i Borisom Pingovićem, u superklasi profesora Vladimira Jevtovića na Fakultetu drsmkih umetnosti.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Za vreme tri decenije dugog poznanstva razvili su prijateljski i kolegijalni odnos pun poštovanja.

Posle odlaska Nebojše Glogovca, koji je preminuo 9. februara 2018, Sergej se prisetio njihovog poslednjeg susreta.

- Slučano smo se sreli ispred Železničke stanice: ja na svojoj plavoj vespi, sunčan i lep dan, naravno koji će mi kaciga. Pored mene staje neki motor s moćnijom kubikažom, lik s kacigom diže vizir i kaže: “Gde ti je kaciga, Trifunoviću?” “Imaš odličnu radnju na Novom Beogradu, veliki izbor”, kažem ja u maniru kako me je on učio. On skida kacigu, ja ga prepoznajem tek tada i prasnemo u smeh. Pali se zeleno. “Aj, budi dobar”, kaže on i posle mnogo godina vidim taj osmeh, miran i sladak, onaj kad okice postanu nevidljive i celo lice se smeši. “Ljubim te. Ljubi Sunčicu”, dovikujem ja i svako opali po gasu na svoju stranu - ispričao je Sergej.

Sergej Trifunović
foto: Filip Plavčić

- Naravno, na kratkom putu do pozorišta, razmišljam o njemu. Kako ga dugo nisam video srećnijeg i zadovoljnijeg. Pomislim odjednom kako sam hteo da siđem s motora i da ga zagrlim. Onda se začudim toj svojoj pomisli. Ajde, ne patetiši, srešćemo se - otkrio je Trifunović.

Bonus video:

00:51

UPRKOS JUČERAŠNJIM BATINAMA: Sergej Trifunović opet došao na protest (KURIR TV)

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.