SERGEJ TRIFUNOVIĆ RASKRINKAO TAJNU POZNATOG PARA: Otkriven pol bebe a kada čujete ime ŠOKIRAĆETE SE!
Foto: Instagram

au!

SERGEJ TRIFUNOVIĆ RASKRINKAO TAJNU POZNATOG PARA: Otkriven pol bebe a kada čujete ime ŠOKIRAĆETE SE!

Par čuva svoju privatnost isključivo za sebe, te nisu želeli da komentarišu za medije i otkrivaju previše detalja o Aleksandrinoj trudnoći.

Objavljeno:

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja po prvi put, a pol njihove bebe je nepoznat za širu javnost. Razlog za to leži u činjenici da par čuva svoju privatnost isključivo za sebe, te nisu želeli da komentarišu za medije i otkrivaju previše detalja o Aleksandrinoj trudnoći.

1 / 4 Foto: Printscreen/instagram

Ipak, budući da je Andrija i te kako aktivan na društvenim mrežama, gde neretko zbija šale sa svojom partnerkom, njegov kolega Sergej Trifunović, ispod jednog šaljivog klipa u kojem glumac priča vic trudnoj devojci, ostavio je komentar u kojem se našalio oko pola njihove bebe.

Naime, Sergej se našalio da Andrija dosađuje sa vicevima, te da će se dosaditi i nerođenom sinu, kojem je dao ime Sloba, verovatno iz šale.

Sergej Trifunović
foto: instagram/whistler_dick

- Smorićeš Slobu, još se rodio nije - napisao je Trifunović, a na njegov komentar nadovezali su se i Andrija i Aleksandra, napisavši da je to nemoguće i da će ga Sergej čuvati makar jednom nedeljno, budući da buduću mamu svi pitaju "kada će Sloba?" , što je pomalo nervira.

Sergej Trifunović
foto: Filip Plavčić

Podsetimo, Andrija i Aleksandra nisu još uvek obelodanili pol bebe, te je vrlo izvesno da je Sergej samo nagađao, budući da zvanične potvrde još uvek nema.

Bonus video:

00:09

Espreso čestitke: Iva Grgurić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.