MAJA MARINKOVIĆ NAKON SVAĐE SA OCEM ŠETA ULICAMA BEOGRADA: Isplivala FOTKA posle koje ništa više neće biti isto!
Maja Marinković, Foto: Instagram

šok

MAJA MARINKOVIĆ NAKON SVAĐE SA OCEM ŠETA ULICAMA BEOGRADA: Isplivala FOTKA posle koje ništa više neće biti isto!

Domaći mediji danima pišu o svađi koja se dogodila između najpopularnijeg rijaliti tate i starlete, a čini se da su njihovi odnosi poprilično narušeni i da je Maja počela da plaća sama svoje troškove

Objavljeno:

Maja Marinković trenutno je u ratu sa ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, a sada su je domaći mediji uhvatili kao čeka red u jednoj pošti.

Domaći mediji danima pišu o svađi koja se dogodila između najpopularnijeg rijaliti tate i starlete, a čini se da su njihovi odnosi poprilično narušeni i da je Maja počela da plaća sama svoje troškove, iako je javnosti poznato da ju je izdražavao Taki, koji je uvek ponosno govorio da je uložio više od 10.000 evra izgled svoje mezimice.

1 / 4 Foto: Espreso

žNjen izgled kao i uvek privukao je pažnju svih prisutnih, ali bez obzira na popularnost koja prati ovu rijalti učesnicu ona nije ni pokušala da je iskoristi nego je stala i sačekala svoj red kao i svi ostali koji su se u tom trenutku našli na tom platnom mestu, prenosi gorepomenuti portal.

Nekadašnja rijaliti učesnica je na sebi imala šorts i otvorene roze papuče na visoku štiklu. Marinkovićeva je u minijaturni teksas šorts upasala belu majicu na bretele, koja je u prvi plan istakla njene bujne grudi i b***avice, koje su se ocrtavale jer nije imala grudnjak.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Maja je na glavi nosila naočare za sunce u sličnoj nijansi u kojoj joj je bila i obuća, a ovu izazovnu kombinaciju zaokružila je čipkanim kardiganom bele boje i braon torbicom svetski poznatog brenda.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.