NEĆETE VEROVATI U KAKVOM STANJU SU UHVAĆENI MAJA I JANJUŠ: Pokušali da SAKRIJU OD SVIH, kako ih nije sramota? VIDEO
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

šok

NEĆETE VEROVATI U KAKVOM STANJU SU UHVAĆENI MAJA I JANJUŠ: Pokušali da SAKRIJU OD SVIH, kako ih nije sramota? VIDEO

Blogerka Anđela Ćurčić objavila je na svom Instagramu stori na kojem ovaj par uživa u pesmi "Da se opet rodim".

Objavljeno: 13:47h

Iako pored svega što se dogodilo do sada između njih dvoje, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš našli su se sinoć zajedno u noćnom provodu u jednom prestoničkom restoranu.

Svađe, suze, tuče, žestoki okršaji, uvrede, pretnje i Majin abortus, sve to obeležilo je njihovu vezu, a po njihovom nedavnim izjavama, gotovo nemoguće je bilo da ponovo stupe u bilo kakav odnos, ali po svemu sudeći, ponovo su pogazili svoju reč.

Naime, na Instagramu se pojavio snimak na kome se vidi kako se Janjuš i Maja provode i sve vreme gledaju jedno u drugo.

Blogerka Anđela Ćurčić objavila je na svom Instagramu stori na kojem ovaj par uživa u pesmi "Da se opet rodim" i dodala komentar: - Pronađite nekog ko će vas gledati onako kako Maja gleda u Janjuša.

Podsećanja radi, Maja je navodno išla na kiretažu posle finala "Zadruge 4", u drugom mesecu trudnoće. Marinkovićeva se o ovoj temi poverila prijateljici Staniji Dobrojević, koja je o tome javno pričala u "Zadruzi 5".

- Pre nego što sam ušla u rijaliti, Maja mi je otkrila da je išla na kiretažu. Baš mi je krivo što je to uradila - rekla je Stanija i objasnila zašto se njena drugarica odlučila na taj korak.

- Pokušavala je na sve načine da dođe do Janjuša, ali on nikako nije hteo da joj se javi. Bio je zauzet Anom Korać! Sa njom se stalno slikao za Instagram, šetao je njeno kuče, čak je tom psu kupovao kolica i nazivao ga svojim sinom! Maju je to baš pogodilo. Janjuš ju je mnogo povredio i odlučila je da abortira - rekla je Dobrojevićeva.

Nakon toga, Marinkovićeva je ušla u aktuelnu sezonu "Zadruga", u kojoj je obnovila romansu sa Filipom Carem, nakon čega je ubrzo diskvalifikovana zbog preterane agresije prema njemu.

maja marinković
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Bonus video:

00:41

Maja Marinković otputova u Egipat i pokazala kako uživa

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.