TAKI I MAJA ZARATILI?! Starleta žestoko OPLELA, otac morao da HITNO ODREAGUJE!
Foto: Instagram

AUUUU!

TAKI I MAJA ZARATILI?! Starleta žestoko OPLELA, otac morao da HITNO ODREAGUJE!

Taki je brže-bolje pokušao da se izvuče.

Objavljeno:

Starleta i bivša učesnica "Zadruge" Maja Marinković i njen otac Radomir Marinković, poznatiji kao Taki u žestokom su sukobu i ne razgovaraju poslednjih nekoliko dana.

Taki je za medije rekao da je povod za sukob bio taj što je pojeo njenu čokoladu, međutim, Maja je to demantovala i zapretila mu da će ga razotkriti.

1 / 5 Foto: Instagram

- Kao što rekoh, svi se šlepaju preko mojih leđa, nikoga više neću da štedim. Ne, nije istina da smo u dobrim odnosima, niti ćemo biti. Neka "gospodin" kaže istinu zbog čega smo u lošim odnosima, a ne da se lažno predstavlja i priča lažne priče o kojekakvim čokoladama, fuj. U svakom sledećem izlaganju, budem li spomenuta na bilo koji način, ja ću biti ta koja će reći celu istinu i kako stvari stoje. A to sa kim sam ja je moj život i nema on šta da ga komentariše - poručila je Maja za Pink.rs.

Nakon Marinkovićkine izjave, Taki je brže-bolje pokušao da se izvuče. Očigledno je da se Majin tata uplašio njenih pretnji, pa je kategorički odbijao da priča o njoj.

- Ne, ne, ne. Želim da se povučem iz svake priče o njoj, ne želim da pričam o Maji, razumite me. Želim da se povučem iz medija posle svega - rekao je Taki.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.